ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πάει το πρωτάθλημα για την Παρί και τώρα τελικός με Λιόν! (vid)
Ευρωπαία Ρόμα με Λουκάκου… πορθητή (vid)
Αλεξάντερ Σόρλοθ: Ο φορ που ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Ο Αντσελότι έβαλε… φωτιά με μία ατάκα του πριν τον τελικό του Champions League!
Μένουμε Μαδρίτη – Άλλος ένας στυλοβάτης παραμένει στη «Βασίλισσα»
Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να αποχωρήσω παρά να μείνω»
Η «βασίλισσα» είπε να το «Χ»αρεί λίγο και δεν έπαιξε άμυνα! (vid)
Ατλέτικο και Σιμεόνε παραδόθηκαν στις ορέξεις της διαστημικής Οσασούνα (vid)
«Ντόπες» από Αρτέτα στον κόσμο της Άρσεναλ: «Μην είστε ικανοποιημένοι! Θα πετύχουμε πιο πολλά!» (vid)
Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε το Μονζουίκ με χορταστικό «τρίμπαλο» (vid)
Ο Λεβαντόφσκι… πέταξε τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο τέρμα της (vid)
Ο «γίγαντας» της Λίβερπουλ λύγισε μπροστά στον Κλοπ: Τα δάκρυα του Φαν Ντάικ! (vid)
O Ντούμφρις «πάγωσε» τη Λάτσιο και έδωσε τον βαθμό στην Ίντερ (vid)
Ο Κλοπ ανακοίνωσε με βροντερή φωνή τον νέο προπονητή της Λίβερπουλ (vid)
Η Τσέλσι θεωρούταν… τελειωμένη αλλά βγήκε στην Ευρώπη!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζιντάν δεν έφυγε, αλλά, η Ρεάλ βρήκε ήδη τον επόμενο!

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη μία λίστα με τρία ονόματα προπονητών αν και εφόσον ο Ζινεντίν Ζιντάν κουνήσει... μαντήλι το καλοκαίρι που έρχεται.

Ο Ζιντάν δεν έφυγε, αλλά, η Ρεάλ βρήκε ήδη τον επόμενο!

Η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν πηγαίνει και πολύ καλά. Έμεινε εκτός Κυπέλλου άμεσα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ το πάλεψε αρκετά, όμως, η Τσέλσι όντας καλύτερη και χωρίς τόσους πολλούς τραυματισμούς πέρασε στον μεγάλο τελικό.

Το μοναδικό τρόπαιο το οποίο έχει μείνει για να παλέψει φέτος η «βασίλισσα» είναι το πρωτάθλημα. Και εκεί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μέχρι τελευταία στιγμή. Όπως και κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν. Άλλωστε ο Γάλλος τεχνικός όσες φορές έχει ερωτηθεί γι’ αυτό πάντα τα… μασάει.

Από την άλλη οι Ισπανοί κάνουν από τώρα τα σχέδιά τους για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως σε περίπτωση που ο «Ζιζού» την… κοπανήσει το καλοκαίρι που έρχεται. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πρώτος και καλύτερος στη λίστα τους είναι ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός από τότε που αποχώρησε από τους «μπιανκονέρι» δεν έχει τύχει να δουλέψει κάπου αλλού. αν και το όνομά του πάντα… παίζει και ακούγεται στα ρεπορτάζ.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  Δεν είναι μεγάλη η λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν είναι μεγάλη η λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης. Πόσο δύσκολο είναι να κάτσει κανείς εκεί. Ακόμα και οι πιο ταλαντούχοι ή οι πιο έμπειροι τα βρίσκουν σκούρα στη «βασίλισσα».

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δείξει ότι δεν… μασάει. Ότι μπορεί να τα αντέξει όλα. Ακόμα και αν οι τραυματισμοί είναι πολλοί ή ακόμα και όταν το ρόστερ δεν είναι τόσο πλούσιο σε ποιότητα, όπως κατά το παρελθόν.

Οι Μαδριλένοι τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Μιας και έχει προσφέρει πάρα πολλού σε εκείνους τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Παρόλα αυτά πέρα από τον Αλέγκρι έχουν φτιάξει μία λίστα με ακόμη δύο όνομα σε αυτή just in case…

Γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο να βρουν τον διάδοχό του, αφού και ο ίδιος τα πηγαίνει πολύ καλά με τους παίκτες του. Αλλά πρέπει κάποιος να τον αναπληρώσει αν φτάσει η ώρα και η στιγμή για τη (δεύτερη) αποχώρησή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ