Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τελικά πόσο πάθος χωράει στην εθνική Ιταλίας; (pic)
Φώτο Ημέρας

Τελικά πόσο πάθος χωράει στην εθνική Ιταλίας; (pic)

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας δεν δείχνει πάθος μόνο όταν το παιχνίδι ξεκινάει. Αλλά και πιο πριν κατά τη διάρκεια του ιταλικού ύμνου.

05.06.2021 | 18:52

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας είναι από τις πιο παθιασμένες. Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν εδώ και χρόνια οι πιο πολλοί. Ειδικά όταν παίζει ο εθνικός ύμνος, τότε όλοι γίνονται μία γροθιά.

Όχι απλά είναι χαρούμενοι και υπερήφανοι για εκείνον. Τον τραγουδάνε. Τον φωνάζουν. Τρελαίνονται. Οι φλέβες κοντεύουν να σπάσουν από τον λαιμό τους και τότε καταλαβαίνεις ότι είναι η δική τους… ντόπα.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τα λόγια του. Ούτε καν να είσαι Ιταλός για να τον νιώσεις. Οι ποδοσφαιριστές της «σκουάντρα ατζούρα» το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο και μπορείς πολύ εύκολα να μπεις στο πετσί του ρόλου. Ναι μεν μπορεί να μην έχουν το ίδιο ποιοτικό ρόστερ, όπως σε άλλα μεγάλα τουρνουά πιο παλιά.

Ωστόσο, το πείσμα, το νεύρο και το πάθος δεν θα λείπει από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ρομπέρτο Μαντσίνι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Που το πάει φέτος στο Euro η εθνική Ιταλίας;

Δεν είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2020 η εθνική ομάδα της Ιταλίας. Ναι μεν η Σέριε Α μπορεί χρόνο με τον χρόνο να γίνεται και πάλι πιο ανταγωνιστική και να προσφέρει πλούσιο θέαμα. Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει και μάλιστα είναι μεγάλο για τον τεχνικό της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η… λίμνη των ποδοσφαιριστών συνεχώς και μικραίνει. Αυτό φέρνει ολοένα και λιγότερες επιλογές. Είτε αν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι, είτε για κάποια προκριματική φάση, είτε για τα τελικά ενός μεγάλου τουρνουά.

Παρόλα αυτά όλοι περιμένουν από τους Ιταλούς να βάλουν δύσκολα. Να τα δώσουν όλα και να δείξουν σε όλους ότι η νέα τους γενιά είναι το ίδιο ταλαντούχα με την περασμένη, αλλά και με πιο παλιές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version