Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Σείστηκε» το γήπεδο! Διακοπή για να στηρίξουν τον Έρικσεν (vid)
EURO 2020

«Σείστηκε» το γήπεδο! Διακοπή για να στηρίξουν τον Έρικσεν (vid)

Στο 10΄της αναμέτρησης ανάμεσα στην Δανία και το Βέλγιο, η αναμέτρηση διακόπηκε για λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να εκφραστεί η στήριξη προς τον Κρίστιαν Έρικγν!

17.06.2021 | 19:20

Το συμβάν με τον Κρίστιαν Έρικσεν… πάγωσε όλον τον πλανήτη. Ο Δανός όμως ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι καλά στην υγεία του, κάτι που μας χαροποίησε όλους! Αρκετές ομάδες και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν εκφράσει την στήριξη τους προς τον άσσο της Ίντερ.

Οι συμπαίκτες του και η εθνική ομάδα της Δανίας, σε συνεννόηση φυσικά με αυτούς τους Βελγίου, προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση! Συγκεκριμένα, στο 10′ της αναμέτρησης ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρησης με όλο το γήπεδο να σηκώνεται όρθιο και να χειροκροτεί!

Το ίδιο έκαναν και όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας έτσι δύναμη στον Κρίστιαν Έρικσεν! Αν μη τι άλλο μια συγκινητική στιγμή και όλοι ελπίζουμε πως ο Δανός θα βγει δυνατός από αυτήν την μάχη και θα συνεχίσει να μας προσφέρει μαγικές στιγμές στα γήπεδα!

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για μια ακόμη φορά και αυτό έγινε ορατό από τις αντιδράσεις του! Όλοι αναμένουμε να μάθουμε περαιτέρω νεότερα για την κατάσταση του Έρικσεν. Πάντως μέχρι στιγμής είναι θετικά τα μηνύματα που βγαίνουν προς τα έξω…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version