Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξέσπασε σε κλάματα ο Σπινατσόλα-Αποχώρησε με φορείο (pics)
EURO 2020

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σπινατσόλα-Αποχώρησε με φορείο (pics)

Ο Σπινατσόλα δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε την πρόκριση της Ιταλίας στα ημιτελικά του EURO, καθώς τραυματίστηκε και όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός για πολλούς μήνες...

02.07.2021 | 23:55

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα είναι δεδομένα ένας από τους παίκτες αποκάλυψη στο φετινό EURO, ανεξαρτήτως το μέχρι που θα φτάσει η εθνική ομάδα της Ιταλίας. Ο Μαντσίνι πίστεψε στον έμπειρο άσσο και ο ίδιος τον έχει δικαιώσει με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις…

Όμως στο ματς κόντρα στο Βέλγιο η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ιταλό μπακ. Αφού πρώτα είχε… κρατήσει το 2-1 με μία απίστευτη ενέργεια, στο 80΄ έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε από τους πόνους. Το ιατρικό επιτελείο της Ιταλίας μπήκε κατευθείαν στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε πάνω από τον Σπινατσόλα.

Από τις αντιδράσεις του ποδοσφαιριστή όμως, όλοι αντιλήφθηκαν πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο Ιταλός ξέσπασε σε κλάματα, δείγμα του ότι κατάλαβε πως ίσως ο τραυματισμός να του κοστίσει το υπόλοιπο τουρνουά.

Ενδεικτικό είναι πως δεν μπορούσε να περπατήσει και αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτες προβλέψεις δεν είναι ενθαρρυντικές, ωστόσο περιμένουμε πρώτα τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Πάντως το Sky Sport αποκαλύπτει πως ο Σπινατσόλα θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες, καθώς έχει σπάσει τον αχίλλειο τένοντα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version