Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η αδερφή του Κουρτουά… ζήτησε συγγνώμη από τον Σπινατσόλα! (pic)
EURO 2020

Η αδερφή του Κουρτουά… ζήτησε συγγνώμη από τον Σπινατσόλα! (pic)

Η αντίδραση της Βάλερι Κουρτουά, την στιγμή που είχε πέσει στο έδαφος ο Σπινατσόλα... δεν ήταν η πρέπουσα και για αυτόν τον λόγο απολογήθηκε!

04.07.2021 | 13:54

Ο Σπινατσόλα ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο φετινό EURO, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη και ο Ιταλός υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στην αναμέτρηση με τον Βέλγιο. Ο έμπειρος άσσος θα χειρουργηθεί άμεσα και σύμφωνα με ιταλικά Μέσα μπορεί να μείνει εκτός ακόμα και για 4-6 μήνες!

Πάντως έχει ξεσπάσει σάλος από την τότε αντίδραση της αδερφής του Τιμπό Κουρτουά! Η Βάλερι Κουρτουά είχε ανεβάσει στο instragram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ο Σπινατσόλα ήταν πεσμένος στο έδαφος σφαδάζοντας και λάμβανε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Ιταλίας…

Φυσικά και δεν γνώριζε την σοβαρότητα της κατάστασης του Ιταλού, ωστόσο όλοι αντιλαμβάνεστε πως μόνο και μόνο σαν κίνηση δεν ήταν σωστή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πάντως η αδερφή του Τιμπό Κουρτουά, μετά από έντονη κριτική που δέχθηκε, ζήτησε συγγνώμη από τον Σπινατσόλα για αυτήν της την κίνηση!

«Λυπάμαι πάρα πολύ που το EURO τελειώνει με αυτόν τον τρόπο για τον Σπινατσόλα. Πραγματικά λυπάμαι. Ζητάω συγγνώμη για την αντίδραση που είχα την στιγμή που τραυματίστηκε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα της μέσω του instragram.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως είχε χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του Τιμπό Κουρτουά και… φαινόταν πως ο άσσος της Ρεάλ είχε ανεβάσει αυτό το στιγμιότυπο! Κάτι τέτοιο όμως όλοι γνώριζαν πως δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί καθώς ο γκολκίπερ της Ρεάλ ήταν στον αγωνιστικό χώρο εκείνη την στιγμή. Η παρεξήγηση όμως λύθηκε και πλέον όλοι ελπίζουμε πως ο Ιταλός θα επιστρέψει πιο δυνατός!

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version