Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κέιν: «Όλοι μιλούσαν για εμένα. Απάντησα! Έχουμε όμως δρόμο…»
EURO 2020

Κέιν: «Όλοι μιλούσαν για εμένα. Απάντησα! Έχουμε όμως δρόμο…»

Ο Χάρι Κέιν νιώθει έτοιμος να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας μέχρι το... τέλους του EURO, τονίζοντας πως δεν έχει "τελειώσει" τίποτα ακόμα!

04.07.2021 | 00:39

Ο Χάρι Κέιν… είναι σίγουρα ο σούπερ σταρ της Αγγλίας, σε ένα ρόστερ που αν μη τι άλλο έχει πολλούς αστέρες και παίκτες που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο. Πάντως ο άσσος της Τότεναμ από το ξεκίνημα του τουρνουά λογιζόταν ως ο παίκτης-κλειδί για την ομάδα του Σάουθγκειτ.

Παρόλα αυτά στα πρώτα ματς του EURO… τα βρήκε σκούρα, καθώς δεν σκόραρε στα ματς των ομίλων. Ο ίδιος δέχθηκε έντονη κριτική από τα Μέσα της χώρας του, όμως απάντησε στο κρίσιμο ματς με τον καλύτερο τρόπο.

Δύο… γκολ στο ματς κόντρα στην Ουκρανία και η Αγγλία βρίσκεται στα ημιτελικά του EURO. Ο Χάρι Κέιν “όπλισε” την κατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, μίλησε για την κριτική που δέχθηκε, τονίζοντας πάντως πως τα “λιοντάρια” δεν έχουν τελειώσει ακόμα την δουλειά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Είναι πάντα ωραίο να σκοράρει νωρίς σε ένα ματς! Νιώθω ωραία που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα. Έδειξα πως είμαι έτοιμος να το κάνω. Όλοι μιλούσαν για εμένα και για τις εμφανίσεις μου όλον αυτόν τον καιρό. Είμαι έτοιμος να οδηγήσω την ομάδα μου σε μια ακόμα νίκη. Θέλω απλά να κάνω αυτό που ξέρω καλά…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγλος!

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα η δουλειά μας όμως. Έχουμε… αρκετό ποδόσφαιρο ακόμα μπροστά μας. Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Έχουμε εμπειρία. Αρκετοί από εμάς έχουμε παίξει μεγάλα ματς με τους συλλόγους μας και γνωρίζουμε από τέτοιες καταστάσεις», είπε ο Χάρι Κέιν.

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version