Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέρμα τα ξόρκια και οι κατάρες! Η Αργεντινή πήρε το Κόπα Αμέρικα! (vid)
Copa America 2021

Τέρμα τα ξόρκια και οι κατάρες! Η Αργεντινή πήρε το Κόπα Αμέρικα! (vid)

Το τέρμα του Άνχελ Ντι Μαρία, ήταν αρκετό, ώστε να δώσει τη νίκη με σκορ 1-0, αλλά και το Κόπα Αμέρικα στην Αργεντινή και όχι στη Βραζιλία.

11.07.2021 | 04:56

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος κάτι παραπάνω από την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Οι «αλμπισελέστε» είχε πολλά χρόνια να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Εν τέλει το έκανε κόντρα στη Βραζιλία και μάλιστα μέσα στο… σπίτι της, επικρατώντας με σκορ 1-0.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι έφτασε στην κορυφή,χάρη στο τέρμα του Άνχελ Ντι Μαρία στο 22′. Έτσι, ο σούπερ σταρ της εθνικής Αργεντινής έκανε δικό του έναν τίτλο που ήθελε με την εθνική ομάδα της χώρας του, κάτι που του έλειπε από τη συλλογή!

Λίγα πράγματα από τη «σελεσάο» που πλήρωσε πολύ ακριβά το λάθος του Ρενάν Λοντί!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες… ποιότητας. Δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές. Περισσότερο «ξύλο», παρά ποδόσφαιρο και θέαμα από την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Ωστόσο, ο Νεϊμάρ από πλευράς «σελεσάο» προσπαθούσε να φτιάξει το παιχνίδι. Αλλά μάταια.

Η φάση που έμελλε να στιγματίσει το βράδυ ήρθε στο 22ο λεπτό. Ο Ντε Πολ με μακρινό γέμισμα προσπάθησε να βρει τον Ντι Μαρία και εν τέλει το έκανε. Αλλά αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν ο Λοντί έδιωχνε και δεν χάριζε ένα… επικό τσαφ! Ο Ντι Μαρία δεν το συγχώρησε και με ωραία λόμπα, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά παρά τις προσπάθειες των Βραζιλιάνων. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι σημείωσαν και γκολ με τον Ριτσάρλισον, όμως, δεν μέτρησε μιας και ήταν σε θέση οφσάιντ. Όσο και αν προσπάθησαν για το 1-1 αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Από την άλλη οι παίκτες της Αργεντινής έπαιξαν έξυπνα. Έπαιξαν με μυαλό και ψυχή και έτσι κράτησαν το 1-0 ως το τέλος, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το Κόπα Αμέρικα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2021
Exit mobile version