Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η… αινιγματική ανάρτηση του Κριστιάνο για το μέλλον! (pic)
Γιουβέντους

Η… αινιγματική ανάρτηση του Κριστιάνο για το μέλλον! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, με το μήνυμα της να προξενεί αρκετά ερωτηματικά για το μέλλον του.

18.07.2021 | 15:11

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους είναι… θολό. Ουσιαστικά, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το αν ο Πορτογάλος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν. Ειδικότερα, πριν το Euro η φημολογία περί αποχώρησης του είχε «φουντώσει» για τα καλά. Πρόσφατα, βέβαια, ο Πάβελ Νέντβεντ με δηλώσεις του είχε τονίσει πως ο 36χρονος σούπερ σταρ θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν. Άρα προανείγγηλε με αυτόν τον τρόπο και την παραμονή του. Μάλιστα, ένα προ ημερών δημοσίευμα ήθελε την ιταλική ομάδα να ψάχνει τρόπο να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά από μια περίεργη σεζόν. Όχι τόσο ατομικά, όσο ομαδικά, μιας και ο μόνος τίτλος που πανηγύρισε ήταν το κύπελλο Ιταλίας. Με τα δημοσιεύματα που θέλει την Παρί και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινούνται για την απόκτηση του να πληθαίνουν, ο Πορτογάλος έκανε μια… αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, βάζοντας «φωτιά» στη φημολογία. Κι αυτό γιατί στη λέζαντα του έγραψε: «Ημέρα αποφάσεων».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η ανάρτηση του Κριστιάνο έβαλε «φωτιά» στις φήμες

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν αυτό αφορά το μέλλον του στη Γιουβέντους. Πάντως, ο Κριστιάνο πόζαρε με μπλε κοστούμι δίπλα στην πανάκριβη Rolls-Royce Ghost, αξίας 300.000 ευρώ, γράφοντας αυτή τη συγκεκριμένη λεζάντα. Από τη μια πολλοί θεωρούν πως η ανάρτηση έχει να κάνει με μια πιθανή πρόταση ανανέωσης από μεριάς Γιουβέντους, για να κρατήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ παραπάνω από το 2022, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και αυτοί που πιστεύουν πως «παίζει» και το ενδεχόμενο να σκέφτεται έντονα την άμεση αποχώρηση του. Άλλωστε, ο Κριστιάνο δεν φαίνεται να διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που ανέλαβε ξανά την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας. Βέβαια, το σενάριο η ανάρτηση αυτή να μην έχει καμία σχέση με το μέλλον του δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version