ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ράμος γίνεται… εχθρός της Ρεάλ για τον Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ φέρεται να θέλει να φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο θρύλος της «βασίλισσας» Σέρχιο Ράμος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει στην Παρί.

Ο Ράμος γίνεται… εχθρός της Ρεάλ για τον Μπαπέ!

Το τελευταίο διάστημα έχουν «φουντώσει» οι φήμες για το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι δεδομένο αν λάβει κανείς υπόψη ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος για όποια ομάδα θέλει. Η γαλλική ομάδα είναι προφανές πως απεύχεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Γι’ αυτό προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ωστόσο, ο Γάλλος άσος μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση τους. Μάλιστα, φέρεται να έχει ενημερώσει και τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο για την απόφαση του να αποχωρήσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, η Παρί δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα «όπλα» για τον Μπαπέ. Στην προσπάθεια τους αυτοί οι Παριζιάνοι φαίνεται πως βρήκαν έναν… απρόσμενο σύμμαχο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS». Κι αυτό γιατί ο νεοαποκτηθείς Σέρχιο Ράμος προσπαθεί με τη σειρά του να πείσει τον νέο συμπαίκτη του να παραμείνει. Κάτι που λειτουργεί εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, της ομάδας που φημολογείται ότι έχει επιλέξει για το μέλλον του ο 22χρονος άσος. Αλλά και της ομάδας που υπηρέτησε για 16 ολόκληρα χρόνια ο Ισπανός στόπερ!

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Ο Ράμος θέλει τον Μπαπέ για να φτάσουν μαζί στην κορυφή

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Ράμος θέλει να κυνηγήσει το πέμπτο Champions League της καριέρας του. Να οδηγήσει την Παρί στην «Γη της Επαγγελίας» για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για να συμβεί αυτό, όμως, η παραμονή του Μπαπέ είναι υψίστης σημασίας. Με τον Γάλλο άσο εντός γηπέδου οι Παριζιάνοι ανεβαίνουν επίπεδο κι αυτό το γνωρίζει ο έμπειρος αμυντικός. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Κάτι που φάνηκε από τις πρώτες του δηλώσεις για τον Μπαπέ. Εκεί όπου είχε αναφέρει πως: «όλοι οι σπουδαίοι παίκτες πρέπει να περάσουν ένα κομμάτι της καριέρας τους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως με αυτόν η Παρί είναι πιο ανταγωνιστική. Θέλω να συνεχίσει εδώ γιατί θέλω να παίζω με τους καλύτερους. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά κάνει τη διαφορά, είναι πολύ νέος κι εδώ υπάρχει μια πολύ καλή ομάδα και ο ίδιος χρειάζεται καλούς συμπαίκτες». Αυτά τα λόγια του Ράμος έδειχναν τις προθέσεις του εξ αρχής για τον Γάλλο άσο.

Ωστόσο, το εν λόγω Μέσο, τονίζει πως ο Μπαπέ παραμένει πιστός στο πλάνο που είχε θέσει πριν από έναν χρόνο. Δηλαδή να μετακομίσει στην Ισπανία για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του περίμεναν από τη «βασίλισσα» να είναι πιο… επιθετική στις διαπραγματεύσεις στο τελευταίο διάστημα του συμβολαίου του. Όχι τόσο, όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις, όσο στα παρασκήνια. Πάντως το σίγουρο για την «AS» είναι πως η επόμενη ομάδα του Γάλλου, όταν φύγει τελικά από την Παρί, θα είναι η Ρεάλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ