Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημη συμφωνία της Γιουνάιτεντ με Βαράν! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημη συμφωνία της Γιουνάιτεντ με Βαράν! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Ραφαέλ Βαράν. Μένει η παρουσίαση του παίκτη.

27.07.2021 | 21:23

Όπως έκανε και με τον Τζέιντον Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε ότι έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ραφαέλ Βαράν. Η αγγλική ομάδα έδωσε τα χέρια με τους Ισπανούς για τη μεταγραφή του Γάλλου διεθνή κεντρικού αμυντικού τον οποίο αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα.

Η συμφωνία προβλέπει 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καρπωθεί η Ρεάλ άμεσα. Στην προσπάθειά της να μαζέψει χρήματα από πωλήσεις προκειμένου να κάνει δικό της τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Βαράν ήταν εκτός ομάδας επί της ουσίας και το πράγμα φαινόταν πως θα είχε.

Η Γιουνάιτεντ θα ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή για την αμυντική της γραμμή. Ο Ραφαέλ Βαράν θα δώσει νέα πνοή στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Πλέον, τα διαδικαστικά προβλέπουν ιατρικές εξετάσεις για τον έμπειρο αμυντικό που αφήνει τη Ρεάλ μετά από δέκα χρόνια. Και τέλος, η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή από τη νέα του ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version