Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Πικέ μάλλον έγινε… influencer! (pic)
Μπαρτσελόνα

Ο Πικέ μάλλον έγινε… influencer! (pic)

Φρέσκος-φρέσκος και ξυρισμένος, ο Ζεράρ Πικέ ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στο Instagram. Το θέμα τους δεν διαφέρει ιδιαίτερα και ήδη υπάρχουν ερωτηματικά

28.07.2021 | 01:45

Όποιος ακολουθεί τον Ζεράρ Πικέ στα social media, μάλλον έχει καταλάβει ήδη που το πάμε. Ο Ισπανός τις τελευταίες μέρες βγήκε παγανιά στο Instagram, βομβαρδίζοντας μας με πολλές, μα πολλές selfies.

Παρακολουθώντας για αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο, κάποιος έχει στο μυαλό του τον Πικέ με τα πλούσια μούσια του. Κάτι που άλλαξε πρόσφατα, καθώς τον είδαμε έτοιμο να παρουσιαστεί φαντάρος. Ξυρισμένος, ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, ήταν σχεδόν αγνώριστος. Τότε, φρόντισε να δείξει το νέο του look στους ακόλουθούς του, με την λεζάντα «νεότερος». Κάτι που Ίκερ Κασίγιας, Νταβίντ Ντε Χέα και Τζον Ο’ Σέα σαν καλοί φίλοι έσπευσαν να… κοροϊδέψουν.

Όμως ο Πικέ δεν σταμάτησε εκεί. Μέσα σε ελάχιστες λίγες μέρες, έχει γεμίσει τον προσωπικό του λογαριασμό selfies, οι οποίες… ελάχιστα διαφέρουν μεταξύ τους. Μήπως οι δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν για μια νεανική ομάδα, έβαλαν σε σκέψεις τον Πικέ. Ή μήπως κάποια χορηγία με εταιρία ξυριστικών υπάρχει στον ορίζοντα; Κανείς δεν ξέρει. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Ζεράρ μάλλον το… παράκανε λιγάκι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version