Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνει χώρο για Κουντέ η Τσέλσι, πουλώντας τον Ζουμά (pic)
Τσέλσι

Κάνει χώρο για Κουντέ η Τσέλσι, πουλώντας τον Ζουμά (pic)

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Τσέλσι θα παραχωρήσει τον Κερτ Ζουμά προκειμένου να κάνει χώρο στον Ζιλ Κουντέ.

24.08.2021 | 20:19

Η Τσέλσι αναμένεται να έχει ορισμένες… γαλλικές αλλαγές στο ρόστερ της. Ειδικά στον αμυντικό τομέα. Αν ολοκληρωθούν οι υποθέσεις που εκκρεμούν, τότε ο Κερτ Ζουμά θα αποχωρήσει για να έρθει ο Ζιλ Κουντέ. Γάλλοι αμφότεροι, όπως και κεντρικοί αμυντικοί.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση αυτή του Ζουμά. Ο 26χρονος στόπερ αν και έχει δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τους μπλε του Λονδίνου, θα αλλάξει ομάδα, αλλά όχι πόλη. Καθώς αναμένεται να πάρει μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» θα δαπανήσουν 30 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν τον υψηλόσωμο αμυντικό. Αν το κάνουν, θα πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία τους.

Ο Ζουμά έως τώρα φέτος έχει παίξει 66 λεπτά στο Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Θυμίζουμε πως η Τσέλσι κατέκτησε τον τίτλο αυτό στη διαδικασία των πέναλτι πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Επανέρχεται για Κουντέ η Τσέλσι

Εάν όλα πάνε καλά για την Τσέλσι και δώσει εν τέλει τον Ζουμά, δεν θα αφήσει έτσι το κενό του. Αντιθέτως, θα κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στη Σεβίλλη για τον Ζιλ Κουντέ. Ο ταλαντούχος στόπερ είναι διακαής πόθος της ομάδας του Τόμας Τούχελ όλο το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version