Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από τον Έιμπραχαμ σε άλλον Λονδρέζο η Ρόμα!
Τσέλσι

Από τον Έιμπραχαμ σε άλλον Λονδρέζο η Ρόμα!

Ρόμα και Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζουν να σκανάρουν την αγορά αναζητώντας νέους ποδοσφαιριστές. Τα ραντάρ των Ιταλών πέφτουν ξανά στο Λονδίνο και την Τσέλσι.

25.08.2021 | 14:51

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήρθε στην Ρώμη και μεθοδικά προσπαθεί να αλλάξει τη φιλοσοφία των «Τζιαλορόσι». Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φέρει άλλον αέρα στην ομάδα. Σημαντικό παράγοντα στο υπεραισιόδοξο ξεκίνημα της Ρόμα στη σεζόν η απόλυτη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού. Οι Ιθύνοντες του συλλόγου από τη πρώτη στιγμή εμφανίστηκαν πρόθυμοι να ικανοποιήσουν όλα τα θέλω του προπονητή τους.

Αποκορύφωμα η απόκτηση του μέχρι… χθες επιθετικού της Τσέλσι, Τάμι Έιμπραχαμ. Ο νεαρός φορ μεταγράφηκε στους Ρωμαίους έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Μια από τις πιο δαπανηρές επενδύσεις στην ιστορία του ιταλικού συλλόγου. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο δε δείχνει να σταματάει εκεί καθώς θέλει να κλείσει εξίσου δυναμικά τη μεταγραφική περίοδο. Στόχος τώρα για τον έμπειρο τεχνικό είναι η απόκτηση ενός ικανού χαφ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι Ιταλοί και πιο συγκεκριμένα η Corriere dello Sport αναφέρει πως ο εκλεκτός του Πορτογάλου βρίσκεται ξανά στην Τσέλσι. Πρόκειται για τον Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ. Ο 25χρονος μέσος βρίσκεται στο δυναμικό των «Μπλε» ολοκληρώνοντας πριν από λίγους μήνες τον δανεισμό του στη Φούλαμ. Ο έμπειρος χαφ μπορεί να επέστρεψε στο Στάμφορντ Μπριντζ ωστόσο ο Τόμας Τούχελ του έχει δείξει με κάθε τρόπο πως δεν τον υπολογίζει.

Δυναμικό «μπάσιμο» της Ρόμα για Λόφτους Τσικ

Ο Γερμανός τεχνικός έχει αφήσει τον παίκτη στο περιθώριο μη δίνοντας του την ευκαιρία να αποδείξει αν αξίζει ή όχι να βρίσκεται στο φετινό ρόστερ της Τσέλσι. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Ρόμα και να κινηθεί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Βρετανού μέσου. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Τσέλσι εμφανίζεται πρόθυμη να ακούσει προτάσεις για την πώληση του Λόφτους – Τσικ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν βάλει ένα όριο στις διαπραγματεύσεις. Το ποσό αυτό υπολογίζεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ. Θυμίζουμε πως ο 25χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τσέλσι ως το καλοκαίρι του 2024. Για να δούμε, θα πάρει κι άλλον Λονδρέζο ο Ζοσέ;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version