Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αλόνσο έχει… περιορίσει στον πάγκο τον Τσίγλουελ!
Τσέλσι

Ο Αλόνσο έχει… περιορίσει στον πάγκο τον Τσίγλουελ!

Ο Μάρκος Αλόνσο έχει επιστρέψει ξανά στις καλές εμφανίσεις μετά από αρκετούς μήνες αστάθειας, με τον Μπεν Τσίλγουελ να μην έχει ακόμα ούτε λεπτό συμμετοχής!

30.08.2021 | 18:18

Υπέροχο έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής το ξεκίνημα της σεζόν στην Τσέλσι για τον Μάρκος Αλόνσο. Παρά την πολύ έντονη κριτική που είχε δεχθεί στους «μπλε» τους τελευταίους μήνες, ο Ισπανός κάνει νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Τσέλσι μέχρι και την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν το αριστερό άκρο της άμυνας. Η ακριβή μεταγραφή του Μάρκος Αλόνσο το 2016 δεν έδειχνε να έχει αποτύχει, με τον Ισπανό μπακ να είναι ιδιαίτερα ασυνεπής στην απόδοσή του. Αυτό οδήγησε στην απόκτηση του Μπεν Τσίλγουελ το καλοκαίρι του 2020 από την Λέστερ, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Άγγλος αν και δεν εντυπωσίασε στην πρώτη σεζόν του, ήταν αισθητά σταθερότερος του προκατόχου του.

Προς το παρόν ο Αλόνσο έχει δείξει πως ο Τσίλγουελ δεν… λείπει!

To φορτωμένο του πρόγραμμα το καλοκαίρι, δεν του επέτρεψε να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής στην προετοιμασία της ομάδας. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει την θέση του από τον Μάρκος Αλόνσο, όσο αυτός ανάρρωνε. Και οι εμφανίσεις του φορμαρισμένου Ισπανού, δημιουργούν ερωτηματικά για το αν αξίζει να επιστρέψει άμεσα στο βασικό σχήμα. Κάτι που σχολίασε ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ.

«Η επιλογή μου βασίζεται απλά σε θέμα φυσικής κατάστασης, καμία διαφορετική τακτική. Ο Μπεν (Τσίλγουελ) επέστρεψε με το τελευταίο γκρουπ παικτών, καθώς αγωνίστηκε στο Euro. Ο Αλόνσο είχε ήδη 5 εβδομάδες προετοιμασίας στα πόδια του» σχολίασε ο Τούχελ για τις πρόσφατες επιλογές του.

Αν και ο Τσίλγουελ είναι πλέον και πάλι έτοιμος για να αγωνιστεί, ο Γερμανός τεχνικός δεν του έχει δώσει ακόμα αγωνιστικά λεπτά. Τόσο στο Ευρωπαϊκό Super Cup όσο και στους 3 πρώτους αγώνες της Premier League, o Άγγλος αμυντικός δε έχει δει ούτε λεπτό συμμέτοχης. Κάτι που προξενεί αρκετά ερωτήματα. «Έχουμε μόνο 3 αλλαγές πλέον, αυτό είναι πρόβλημα ανέφερε σε σχετική ερώτηση για τον Τσίλγουελ ο Τούχελ. «Ο Τσίλι χρειάστηκε τον χρόνο του για να είναι έτοιμος. Δεν χρειαζόταν να βιαστούμε ιδιαίτερα για να τον επαναφέρουμε».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version