Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κριστιάνο έκοψε και το… επιδόρπιο στους συμπαίκτες του!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο έκοψε και το… επιδόρπιο στους συμπαίκτες του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παράδειγμα προς μίμηση και οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ακολουθούν πιστά!

13.09.2021 | 16:02

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το “καλημέρα” έδειξε πως έχει άγριες διαθέσεις! Στο πρώτο του ματς σκόραρε δύο γκολ και έχει βαλθεί να σπάσει τα κοντέρ για μια ακόμα φορά, στα 37 του χρόνια πλέον!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται σε εξαιρετική φυσικά κατάσταση και όλοι στον σύλλογο έχουν πάθει πλάκα με το πως αντιμετωπίζει την καθημερινότητα του ο σπουδαίος Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τρόπος που προπονείται και τρέφεται είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακός και οι συμπαίκτες του έχουν τρελαθεί με το πόσο “αυστηρός” είναι προκειμένου να κρατηθεί σε αυτήν την κατάσταση…

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, την Παρασκευή το βράδυ και ενώ η ομάδα ήταν στο ξενοδοχείο και περίμεναν όλοι να φάνε επιδόρπιο μετά το κυρίως γεύμα… ο Κριστιάνο έβαλε “stop”.

Ο CR7 αρνήθηκε να φάει επιδόρπιο και οι συμπαίκτες του ακολούθησαν το παράδειγμα του! Έτσι κανείς δεν έφαγε… μπουκιά από το γλυκό που έφτασε στο τραπέζι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το πιάτο του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε λίγα… και απλά τρόφιμα! Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ την ημέρα πριν το ματς κόντρα στην Νιουκάστλ έφαγε κινόα, αβοκάντο και βραστά αβγά. Μετά αναρωτιέστε πως γίνεται να κρατιέται σε αυτήν την φυσική κατάσταση…

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version