Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αναιδής απάντηση σε Γκουαρντιόλα: «Καλύτερα να μείνει στην προπονητική»
Μάντσεστερ Σίτι

Αναιδής απάντηση σε Γκουαρντιόλα: «Καλύτερα να μείνει στην προπονητική»

Το... μισοάδειο «Έτιχαντ» στεναχώρησε τον Πεπ Γκουαρντιόλα και η απάντηση που έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν η καλύτερη.

16.09.2021 | 22:13

Μάλλον σε κωφά αυτιά έπεσαν όσα είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχετικά με τις άδειες κερκίδες του «Έτιχαντ» κόντρα στην Λειψία. Ο επικεφαλής των οπαδών της Σίτι, δεν έδωσε την πιο ευγενική ή εύστοχη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει.

Δεν υπάρχουν αρκετά παράπονα που μπορεί να έχουν τους τελευταίους μήνες οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες», με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο τους παίζουν ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στον πλανήτη. Παράλληλα, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Κάτι που από μόνο του θα έπρεπε να φέρνει πολύ κόσμο στο γήπεδο της ομάδας.

Άστοχη απάντηση στα λεγόμενα του Γκουαρντιόλα

Όμως, το χωρητικότητας 55 χιλιάδων θεατών «Έτιχαντ» δεν ήταν γεμάτο στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα των «πολιτών» το βράδυ της Τρίτης (15/9). Κόντρα στην Λειψία, μπορεί η Σίτι να επικράτησε με 6-3, όμως μόλις 38 χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο του Μάντσεστερ για να δουν από κοντά την ομάδα τους. Κάτι που όπως ήταν λογικό στενοχώρησε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έστειλε κάλεσμα στους φιλάθλους για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Premier League.

Η απάντηση όμως που έλαβε ο Ισπανός, όχι μόνο αυτός δεν την περίμενε αλλά κανένας! Ο Γενικός Γραμματέας του επίσημου κλαμπ των φιλάθλων της Σίτι, Κέβιν Πάρκερ, έδειξε ιδιαίτερη αναίδεια προς τον Ισπανό τεχνικό. Και η απάντηση του θα μπορούσε να είναι κάλλιστα… ελληνική.

«Καλύτερα να ασχολείται μόνο με τα προπονητικά θέματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάρκερ. «Χαλάει ένα πολύ όμορφο βράδυ με τις δηλώσεις του. Δίνει τροφή σε όσους αποκαλούν το «Έτιχαντ»… Έμπτιχαντ (λογοπαίγνιο του ονόματος με το άδειος/empty). Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, όμως καλύτερα να μείνει μόνο σε αυτό».

Η αλήθεια είναι πάντως πως τις τελευταίες δύο γεμάτες χρονιές στο Champions League, το «Έτιχαντ» δεν είναι γεμάτο. Με μέσο όσο 49 χιλιάδες εισιτήρια τη σεζόν 2018-19 και 37 χιλιάδες το 2019-20, οι «πολίτες» απουσιάζουν πολλές φορές από τα «αστέρια»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version