Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άνοιξε λογαριασμό στην Τουρκία ο Μπαλοτέλι! (vid)
Ευρώπη

Άνοιξε λογαριασμό στην Τουρκία ο Μπαλοτέλι! (vid)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Τουρκία με τη φανέλα της Αντάνα Ντεμίρσπορ, κόντρα στη Ρίζεσπορ, με πέναλτι.

18.09.2021 | 22:48

Μέσα σε όλες τις μεγάλες μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε του Μάριο Μπαλοτέλι. Είναι ιδιαίτερος, αγαπητός, τρελός. Στα 31 του χρόνια θα μπορούσε βέβαια να βρίσκεται σε ομάδα από το πάνω ράφι, αν είχε λίγο παραπάνω μυαλό στο κεφάλι του. Τόσο απλά.

Ο «τρελο-Μάριο» βγάζει το ψωμί του στην Τουρκία από τον περασμένο Ιούλιο. Η Αντάνα Ντεμίρσπορ τον απέκτησε για να του… αναγεννήσει την καριέρα. Αυτό ελπίζουν άπαντες τουλάχιστον. Ο άλλοτε παίκτης των Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Ίντερ, Μαρσέιγ κ.ά. έβαλε το πρώτο του τέρμα στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Στην πέμπτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Αντάνα σημείωσε το παρθενικό του γκολ. Με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα, το πέναλτι. Είναι ένας σπεσιαλίστας σε αυτό τον τομέα ο Μπαλοτέλι κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Άνοιξε το σκορ στη νίκη με 3-1 επί της Ρίζεσπορ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, έδωσε το έναυσμα για το πρώτο τρίποντο της ομάδας του τη φετινή σεζόν στη Super Lig Τουρκίας. Η αλήθεια είναι ότι η Αντάνα δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, αλλά ίσως η σημερινή της νίκη να την ανεβάσει ψυχολογικά.

Δείτε το γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version