Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λοκατέλι: «Είμαι οπαδός της Γιουβέντους και τρελάθηκα στο ντέρμπι»
Γιουβέντους

Λοκατέλι: «Είμαι οπαδός της Γιουβέντους και τρελάθηκα στο ντέρμπι»

Ο Μάνουελ Λοκατέλι χάρηκε με την ψυχή του το γκολ που... έδωσε στην ομάδα του την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Τορίνο!

03.10.2021 | 01:00

Ο Μάνουελ Λοκατέλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς κόντρα στην Τορίνο! Ο μέσος της Γιουβέντους έκρινε το ντέρμπι με δικό του γκολ στα τελευταία λεπτά και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Σίγουρα, μετά το τέλος του ματς ο Λοκατέλι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του και το αποτέλεσμα φυσικά και το χάρηκε δεόντως.

Ο ίδιος υποστήριξε πως σαν οπαδός της Γιουβέντους δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να σκοράρει κόντρα στην… Τορίνο! Ωστόσο, θεωρεί πως η ομάδα του βήμα-βήμα αρχίζει να ανεβαίνει και να βρίσκεται στις θέσεις που πρέπει…

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

«Είναι γεμάτο συναίσθημα το να κερδίζεις ένα ντέρμπι σαν αυτό, είναι όμορφο, το πανηγυρίσαμε με τους συμπαίκτες μου. Είναι καλοί άνθρωποι. Πάντα ήμουν οπαδός της Γιουβέντους και να σκοράρω σε ένα  ντέρμπι μαζί με την οικογένεια μου και τους φιλάθλους μας, ήταν μια απίθανη στιγμή για μένα», είπε ο Ιταλός μέσος.

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Κάναμε ένα ακόμα βήμα προς τα μπροστά. Τώρα έχουμε την διακοπή και πρέπει να γεμίσουμε μπαταρίες προκειμένου να επιστρέψουμε ακόμα πιο πεινασμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λοκατέλι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version