Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αλέξις Σάντσεζ παρομοίασε τον εαυτό με εγκαταλελειμμένη Ferrari
Ίντερ

Ο Αλέξις Σάντσεζ παρομοίασε τον εαυτό με εγκαταλελειμμένη Ferrari

Ο επιθετικός της Ίντερ, Αλέξις Σάντσεζ, μέσω των social media παραπονέθηκε για την έλλειψη χρόνου συμμετοχής του τη φετινή σεζόν.

03.10.2021 | 12:20

Η φετινή χρονιά για τον Αλέξις Σάντσεζ δεν ξεκίνησε ιδανικά, καθώς επέστρεφε από τραυματισμό. Μέχρι σήμερα έχει παίξει μόλις 70 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 1 ασίστ σε 4 συμμετοχές. Στην πρόσφατη νίκη της Ίντερ επί της Ουντινέζε με 2-1 κόντρα στην Σασουόλο, ο Σάντσεζ βρέθηκε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ως αλλαγή.

Ο Χοακίν Κορέα και ο Λοαυτάρο Μαρτίνεζ ξεκίνησαν ως η βασική δυάδα στην επίθεση των «νερατζούρι». Ωστόσο, ήταν ο Έντιν Τζέκο που μπήκε ως αλλαγή και άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Ειδικότερα, με 1 γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι βοήθησε τα μέγιστα για την ολική ανατροπή. Έτσι, η Ίντερ παρέμεινε αήττητη και έφτασε τους 17 βαθμούς μετά από 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 αγώνες.

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Η αντίδραση του Σάντσεζ μετά το παιχνίδι

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αλέξις Σάντσεζ μέσω των social media εξέφρασε τα παράπονά του για την έλλειψη χρόνου συμμετοχής του. Ειδικότερα, ανάρτησε μία ιστορία στο instagram, που δείχνει μία εγκαταλελειμμένη Ferrari, καλυμμένη με άμμο και ένα μήνυμα στα ισπανικά.

«Συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αξίζεις πολλά, αλλά αν είσαι σε λάθος μέρος, δεν πρόκειται να λάμψεις», γράφει το μήνυμα.

Ο Σάντσεζ διέγραψε την ανάρτηση μετά από λίγα λεπτά, αλλά είχε ήδη γίνει viral στα κοινωνικά μέσα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version