ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
Άχαστος στα πέναλτι ο Σάκα: Απόλυτη ευστοχία και μπροστά η Άρσεναλ! (vid)
Το Calcio ζει μέρες δόξας ξανά – Πέρασε τη La Liga η Serie A!
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Σκόρπισε» την Γουότφορντ και… τρόμο η Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ έπαιξε... διαστημικό ποδόσφαιρο και διέλυσε την Γουότφορντ (5-0), με τον Σαλάχ να «ζωγραφίζει» ξανά και τον Φιρμίνο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

«Σκόρπισε» την Γουότφορντ και… τρόμο η Λίβερπουλ! (vid)

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι και σε μια σεζόν γεμάτη «παγίδες» και ισχυρούς αντιπάλους για τον τίτλο, η Λίβερπουλ ταξίδεψε στην έδρα της Γουότφορντ του νεοπροσληφθέντα Κλαούντιο Ρανιέρι θέλοντας να αποφύγει οποιαδήποτε απώλεια βαθμών. Κι όχι απλά το έκανε, αλλά σκόρπισε… τρόμο στους συνδιεκδικητές της. Με του Μανέ, Φιρμίνο (χατ-τρικ) και Σαλάχ να κάνουν…. όργια, και τον Αιγύπτιο να «ζωγραφίζει» στο γήπεδο, οι «κόκκινοι» έκαναν πλάκα στις «σφήκες» (5-0) κι ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή της Premier League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Απόλυτη κυριαρχία της Λίβερπουλ στο πρώτο μέρος

Η Λίβερπουλ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και μόλις στο 8′ «άνοιξε» το σκορ. Ο Σαλάχ έβγαλε μια απίθανη ασίστ με το εξωτερικό στον Μανέ που πλάσαρε σωστά τον Φόστερ για το 1-0! Αυτό μάλιστα ήταν το 100ο γκολ του Σενεγαλέζου άσου στην Premier League. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αιγύπτιος προσπάθησε να χριστεί σκόρερ, αλλά ο Φόστερ έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 19′ ο έμπειρος πορτιέρε πρόλαβε ξανά τον Σαλάχ λίγο πριν σκοράρει, εκμεταλλευόμενος και το κακό κοντρόλ του.

Οι «κόκκινοι» είχαν σταθερά το πάνω «χέρι» στο ματς και στο 37′ κατάφεραν να βρουν για δεύτερη φορά δίχτυα. Μανέ και Μίλνερ συνδυάστηκαν υπέροχα, με τον δεύτερο να γυρίζει από τα αριστερά στον Φιρμίνο που σε κενή εστία έκανε το 2-0! Πέντε λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ πλησίασε και σε ακόμη ένα γκολ. Ο Κεϊτά βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, η μπάλα βρήκε λίγο στον Κούτσκα και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φόστερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τη Λίβερπουλ να βρίσκεται άνετα μπροστά στο σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ

«Ζωγράφισε» ο Σαλάχ στο… πάρτι

Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με το πρώτο, με τη Λίβερπουλ να κυριαρχεί. Στο 49′ ο Σαλάχ έκανε ωραία κίνηση και σουτ από τα δεξιά, με τον Φόστερ να διώχνει με υπερένταση. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, οι «κόκκινοι» βρήκαν και τρίτο γκολ. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Ρόμπερτσον έκανε το γύρισμα, ο Κάθκαρτ πήγε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ο Φόστερ έδιωξε και ο επερχόμενος Φιρμίνο πλάσαρε στην κενή εστία για το 3-0!

Σχεδόν στο… καπάκι η Λίβερπουλ πέτυχε και τέταρτο τέρμα και ήταν απλά… μαγεία από τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, «χόρεψε» τέσσερις αμυντικούς της Γουότφορντ και πλάσαρε άψογα τον Φόστερ για το 4-0! Η πίεση των «κόκκινων» συνεχίστηκε και στο 63′ ένα σουτ του Αλεξάντερ-Άρνολντ που κόντραρε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επιτιθόταν κατά κύματα και στο 71′ ο Μανέ πλάσαρε ελάχιστα άουτ έπειτα από γύρισμα του Τσάμπερλεϊν. Δύο λεπτά αργότερα η Γουότφορντ απείλησε για πρώτη φορά στο ματς. Ο Σισοκό έκανε ωραία ενέργεια και βρήκε τον Ερνάντεζ, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν λίγο στο γήπεδο και στο 83′ πλησίασαν στο γκολ. Ο Σαρ έκανε τρομερό σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κέλεχερ και το δοκάρι απέτρεψαν τη μείωση του σκορ. Ωστόσο, ήταν η Λίβερπουλ αυτή που σκόραρε ξανά. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γουίλιαμς έκανε ωραία κίνηση και γύρισμα στον Φιρμίνο που «έγραψε» το 5-0 με χατ-τρικ! Με τη νίκη αυτή, η Λίβερπουλ έφτασε τους 18 βαθμούς έπειτα από οκτώ αγωνιστικές κι ανέβηκε στην κορυφή της Premier League. Από την άλλη, η Γουότφορντ, που ηττήθηκε άνετα στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι, έμεινε στους 7 βαθμούς και την 15η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γουότφορντ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Φόστερ, Ρόουζ, Τρουστ-Εκόνγκ, Κάθκαρτ, Φεμένια (56′ Νγκάκια), Κούτσκα, Σισοκό, Μασίνα (46′ Κλέβερλι), Σαρ, Ντένις (69′ Ζοάο Πέδρο), Ερνάντεζ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (66′ Τσάμπερλεϊν), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (66′ Τσιμίκας), Χέντερσον, Μίλνερ (83′ Γουίλιαμς), Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ