Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο «εφιάλτης» του Ιανουαρίου πλησιάζει για Τούχελ και Τσέλσι!
Τσέλσι

Ο «εφιάλτης» του Ιανουαρίου πλησιάζει για Τούχελ και Τσέλσι!

Η Τσέλσι βλέπει τους Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν και Αθπιλικουέτα να βαδίζουν στον Ιανουάριο χωρίς να έχουν ανανεώσει και φοβάται μη τους χάσει.

26.10.2021 | 22:31

Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Τόμας Τούχελ τα πάντα άλλαξαν για την Τσέλσι. Με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο «τιμόνι», οι Λονδρέζοι ήταν ασταθείς. Δεν έπειθαν ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, παρά τις δαπανηρές μεταγραφές που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, η έλευση του Γερμανού τεχνικού άλλαξε τα πάντα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Οι «μπλε», που δέχονταν σχεδόν… σε κάθε ματς γκολ, έφτιαξαν μια «ατσάλινη» άμυνα. Αυτό ήταν και το ατού τους, που τους οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League την περσινή σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στην ίδια ταχύτητα συνεχίζει και φέτος η Τσέλσι, που ήδη βρίσκεται στην κορυφή της Premier League. Μάλιστα, έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ σε εννέα αγωνιστικές, τα δύο εκ των οποίων ήρθαν από το σημείο του πέναλτι. Αν μη τι άλλο, η αμυντική συνέπεια των «μπλε» είναι σχεδόν… αδιανόητη. Ωστόσο, όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος οι Λονδρέζοι πλησιάζουν στον δικό τους «εφιάλτη». Κι αυτό γιατί από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι Αντόνιο Ρούντιγκερ, Αντρέας Κρίστενσεν και Θέσαρ Αθπιλικουέτα θα είναι ελεύθεροι να συζητήσουν με όποια ομάδα θέλουν, δεδομένου ότι τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Τι ισχύει σε κάθε περίπτωση ανανέωσης για την Τσέλσι

Κάτι που σημαίνει πως η Τσέλσι κινδυνεύει να χάσει τους τρεις βασικούς της στόπερ στο 3-4-3 του Γερμανού μαζί. Ήδη η ανανέωση του Ρούντιγκερ έχει γίνει «σίριαλ» εδώ και καιρό. Ο ίδιος ζητάει περί τα 12 εκατ. ευρώ το χρόνο για να ανανεώσει, ενώ την ίδια στιγμή το όνομα του «παίζει» για αρκετούς κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Γερμανός στόπερ θέλει να παραμείνει, αλλά δεν πρόκειται να περιμένει αιωνίως μέχρι να του γίνει η κατάλληλη πρόταση.

Παράλληλα, και οι διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο του Κρίστενσεν έχουν «παγώσει», με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σχετικά μακριά στις συζητήσεις τους. Ο Δανός έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Τούχελ και εξελίχθηκε πλήρως υπό τις οδηγίες του, κάτι που θέλει να το «εξαργυρώσει». Τέλος, η περίπτωση του Αθπιλικουέτα είναι σχετικά διαφορετική. Ο Ισπανός βρίσκεται αισίως εννιά χρόνια στην Τσέλσι και δύσκολα μπορεί να τον σκεφτεί κανείς με άλλη φανέλα. Ωστόσο και αυτουνού το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2022 και ως τώρα δεν έχει ανανεώσει. Σαφέστατα θα υπάρξει ενδιαφέρον για εκείνον από αρκετές ομάδες, αλλά ο ίδιος κοιτάζει την παραμονή του στους «μπλε».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version