ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Ο Μέσι ως τώρα δεν κάνει τη διαφορά στην Παρί!»

«Μπηχτή» προς τον Λιονέλ Μέσι έριξε ο Νικολάς Ανελκά τονίζοντας πως από την έλευση του στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει κάνει κάτι το ιδιαίτερο, υπερασπιζόμενος παράλληλα τον Νεϊμάρ.

«Ο Μέσι ως τώρα δεν κάνει τη διαφορά στην Παρί!»

Το καλοκαίρι έφερε την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Την ίδια στιγμή έφερε και μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβες» στην ιστορία, με την μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα άρπαξε την ευκαιρία και απέκτησε τον Αργεντινό άσο. Βέβαια, η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί αν οι «μπλαουγκράνα» δεν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Άλλωστε, ο 34χρονος άσος είχε συμφωνήσει για την ανανέωση του, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ εντέλει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πλέον ο Μέσι είναι κάτοικος Παρισιού, αλλά οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχουν δημιουργήσει έναν προβληματισμό. Στο Champions League μετράει τρία γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές, δείχνοντας την κλάση του, αλλά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα έχει φέρει κάποιες «μουρμούρες». Άλλωστε, και η εικόνα του στα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Αυτό, ακριβώς, επισήμανε και ο Νικολά Ανελκά σε συνέντευξη του στο «RMC Sport», θέλοντας να υπερασπιστεί και τον Νεϊμάρ για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, τονίζοντας πως ο Αργεντινός άσος έχει κατακτήσει έξι Χρυσές Μπάλες, αλλά δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Παρί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Ανελκά: «Απαιτούμε πράγματα από τον Νεϊμάρ, αλλά το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Μέσι»

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Μέσι κι επισήμανε ότι δεν έχει κάνει κάτι το εντυπωσιακό από τη στιγμή που πήγε στην Παρί. Οπότε, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν θα έπρεπε ο Νεϊμάρ να δέχεται όλο το κράξιμο. Όπως τόνισε, ο Βραζιλιάνος βιώνει μια δύσκολη περίοδο και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι αυτός που θα κρίνει αν πρέπει να τον χρησιμοποιεί ή όχι. Πάντως, εξήρε τον 29χρονο άσο για την ποιότητα του και τόνισε πως αν και ο ίδιος δεν είναι σε καλή κατάσταση, το θετικό είναι πως οι Παριζιάνοι συνεχίζουν να κερδίζουν.

«Σήμερα απαιτούμε πράγματα από τον Νεϊμάρ, αλλά μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Μέσι. Ούτε αυτός είναι κάτι το εντυπωσιακό από το ξεκίνημα της σεζόν. Υπάρχει στην ομάδα ένας παίκτης που έχει κερδίσει έξι Χρυσές Μπάλες και στο τέλος δεν κάνει τη διαφορά. Ο Νεϊμάρ περνάει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Αν ο προπονητής θεωρεί ότι πρέπει να παίξει για να επανέλθει στο σωστό επίπεδο, τότε τον βάζει να παίξει.

Το να τον αφήνει εκτός ή να τον βγάζει αλλαγή θα του ρίξει την ψυχολογία, δε θα βελτιώσει την κατάσταση. Παράλληλα, έχει έναν πολύ μεγάλο μισθό και είναι στο Γαλλικό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα, αν και τώρα παλεύει για να το δείξει. Μπορεί να μην κάνει τίποτα, αλλά μετά από λίγο να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με αυτόν. Ο Ποκετίνο τον εμπιστεύεται κι ακόμα κι ο Νεϊμάρ δεν είναι καλά, η ομάδα συνεχίζει να νικάει», ανέφερε ο Ανελκά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ