Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν σηκώνει κεφάλι η Ρόμα – Χορταστικό ντεμπούτο του Κόντε (vids)
Europa Conference League

Δεν σηκώνει κεφάλι η Ρόμα – Χορταστικό ντεμπούτο του Κόντε (vids)

Ούτε στο «Ολίμπικο» η Ρόμα κατάφερε να νικήσει την Μπόντο Γκλιμτ, την ώρα που η Τότεναμ καρδιοχτύπησε από το πουθενά με τη Φίτεσε.

05.11.2021 | 00:29

Η Μπόντο Γκλιμτ έδειξε πως μπορεί να κάνει πραγματάκια και μακριά από τη Νορβηγία. Λίγο έλειψε μάλιστα να κάνει ξανά το… θαύμα της κόντρα στη Ρόμα. Δύο εβδομάδες μετά το εμφατικό 6-1 στην έδρα τους, οι Νορβηγοί προηγήθηκαν δύο φορές στο «Ολίμπικο» κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές, αλλά άντεξαν ως το τέλος φεύγοντας με το ισόπαλο 2-2 από τη Ρώμη. Έτσι, εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα τον 3ο όμιλο του Europa Conference League!

Επεισοδιακό το ντεμπούτο του Κόντε

Στο Λονδίνο, η Τότεναμ έκανε ένα απίθανο πρώτο ημίωρο κόντρα στη Φίτεσε. Στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τα γκολ των Σον, Λούκας και Κέιν. .Όμως τα… χρειάστηκε στο τέλος, μέχρι να φτάσει στη νίκη με 3-2. Το σκορ αυτό έμεινε έτσι από το ημίχρονο.

Οι Ολλανδοί μείωσαν πριν το ημίχρονο με τους Ράσμουσεν και Μπέρο, αγωνίστηκαν για 22 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Ρομέρο στο 59′), αλλά ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες μετά τις αποβολές των Ντεκχί (81′, 2η κίτρινη) και Σούμπερτ (85′, απευθείας) και δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ρόμα – Μπόντο Γκλιμτ 2-2

Τότεναμ – Φίτεσε 3-2

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version