Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Marca: Η Μπαρτσελόνα είπε «όχι» σε χορηγία 100 εκατ. ευρώ!
Μπαρτσελόνα

Marca: Η Μπαρτσελόνα είπε «όχι» σε χορηγία 100 εκατ. ευρώ!

Κι όμως η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε μια πλουσιοπάροχη χορηγία από από επενδυτικό ταμείο που ανήκει στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

05.11.2021 | 00:15

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να αναζητά οικονομικές παροχές. Στο πλαίσιο της απελπιστικής οικονομικής και αθλητικής κατάστασης. Το χρέος των 481 εκ. ευρώ υπάρχει και ταλανίζει τους Καταλανούς. Σε συνδυασμό με την μέτρια προς κακή εικόνα στον αγωνιστικό τομέα.

Αυτή τη στιγμή η Μπάρτσα αναζητά νέο χορηγό φανέλας, καθώς η τρέχουσα συνεργασία με τη Rakuten λήγει το 2022. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Marca, τα κριτήρια επιλογής του διαδόχου της ιαπωνικής φίρμας στη στολή των «μπλαουγκράνα» δεν είναι μόνο οικονομικά. Για την ακρίβεια, η Μπαρτσελόνα απέρριψε ετήσια πρόταση χορηγίας 100 εκατομμυρίων ευρώ! Η πρόταση αυτή έγινε από επενδυτικό ταμείο το οποίο ανήκει στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Απέκλεισε κι άλλη πρόταση η Μπαρτσελόνα

Αυτός, πάντως, δεν ήταν ο μόνος υποψήφιος που απορρίφθηκε από την καταλανική διοίκηση, αφού αποκλείστηκε επίσης η πρόσβαση σε μια ινδική εταιρεία διαδικτυακής εκπαίδευσης, η οποία είχε βάλει στο τραπέζι 58 εκατομμύρια ευρώ: παρόλο που είχε λάβει την έγκριση του προέδρου Λαπόρτα, στην περίπτωση αυτή το τίμημα θεωρήθηκε πολύ χαμηλό από τα υπόλοιπα στελέχη.

Επίσης, ούτε μια εταιρεία κρυπτονομισμάτων κατάφερε να κάνει κάτι, παρότι παρουσίασε προσφορά 70 εκατομμυρίων ευρώ. Η άρνηση, εν προκειμένω, οφειλόταν στο γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί τα ψηφιακά νομίσματα μια αβέβαιη και όχι πολύ διαφανή αγορά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version