Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τριάρα εκδίκησης η Ρεάλ επί της Σέριφ (vid)
Champions League

Τριάρα εκδίκησης η Ρεάλ επί της Σέριφ (vid)

Η Σέριφ Τίρασπολ δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα του «Μπερναμπέου» και ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 στην έδρα της.

25.11.2021 | 00:00

Δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα η Ρεάλ Μαδρίτης στη Μολδαβία. Δεν είχε ορέξεις να γίνει ξανά αποδέκτρια κριτικών όπως είχε γίνει στον πρώτο γύρο. Όπου η Σέριφ είχε φύγει με ένα ιστορικό διπλό με 2-1 από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με 2-1. Τώρα, οι Μαδριλένοι εμφανίστηκαν όπως έπρεπε και νίκησαν τους Μολδαβούς με 3-0. Στέλνοντας παράλληλα την Ίντερ στους «16» του Champions League.

Ο Αθανασιάδης για ένα ημίωρο κράτησε το μηδέν στην εστία του. Πραγματοποίησε δυο σπουδαίες αποκρούσεις στις προσπάθειες των Κρόος και Ροντρίγκο στο 10ο και το 18ο λεπτό αντίστοιχα. Αλλά, δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα στο γκολ του Νταβίντ Αλάμπα. Ο πρώην αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου πέτυχε γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την πορεία της μπάλας να μπερδεύει τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Τόνι Κρόος έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος. Για λίγο πέρασε τη γραμμή, με το goal line technology να δείχνει γκολ στο ρολόι του διαιτητή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Ρεάλ τελείωσε ιδανικά τη δουλειά

Μόλις δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Καρίμ Μπενζεμά ολοκλήρωσε τη δουλειά για τη Ρεάλ. Ο Φερλάν Μεντί σέρβιρε το γκολ στον Γάλλο επιθετικό που πέρασε μια δύσκολη μέρα σήμερα, λόγω της απόφασης για την υπόθεσή του που είχε να κάνει και με τον Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού.

Η Σέριφ με τους Θιλ και Τραορέ προσπάθησε να βρει δίχτυα, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ήττα δεν της έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσει το απόλυτο θαύμα στην τελευταία αγωνιστική. Και απλώς θα περιμένει το παιχνίδι με τη Σαχτάρ προτού μπει στην περιπέτεια του Εuropa League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version