Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Xουλκ εξαπέλυσε… πύραυλο εδάφους εδάφους (vid)
Video Hμέρας

O Xουλκ εξαπέλυσε… πύραυλο εδάφους εδάφους (vid)

Μπορεί για τον Χουλκ κατορθώματα σαν το χθεσινό να τα βλέπει σαν... ψωμοτύρι. Για εμάς τους... κοινούς θνητούς όμως δεν παύουν να είναι τεράστιες γκολάρες.

29.11.2021 | 14:32

Τι κι αν έχει φθάσει τα 35! Ο Χουλκ δείχνει να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές περιόδους της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αρκετοί ήταν αυτοί που μετά το τέλος του από την Κίνα και τη Σανγκάη θεώρησαν πως πλέον δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στο άθλημα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός όμως κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να τους διαψεύσει. Η μετακίνησή του στην Ατλέτικο Μινέιρο αποδείχθηκε σοφή.

Με τη Βραζιλιάνικη ομάδα ο Χουλκ μετράει αισίως 17 γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο. Χθες στο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Με δύο δικά του τέρματα η Ατλέτικο επικράτησε 2-1 της αντιπάλου της και συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Ένα πέναλτι και μια… ρουκέτα ήταν τα χθεσινή κατορθώματα του 35χρονου αστέρα. Το γκολ που πετυχαίνει στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης είναι χάρμα οφθαλμών.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version