Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μας πήραν τα… ζουμιά με το μήνυμα του Σίλβα στον Αγκουέρο! (pic)
Μάντσεστερ Σίτι

Μας πήραν τα… ζουμιά με το μήνυμα του Σίλβα στον Αγκουέρο! (pic)

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τον Σέρχιο Αγκουέρο έστειλε ο Νταβίντ Σίλβα, μετά τους τίτλους τέλους στην καριέρα του πρώτου και επίσημα.

16.12.2021 | 16:43

Ήταν γνωστό. Απλά όχι επίσημο. Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/12) ο Σέρχιο Αγκουέρο με κάθε επισημότητα έριξε τους τίτλους τέλους σε μία σπουδαία καριέρα. Σε μία καριέρα που τα είχε όλα. Γκολ, δόξα, τίτλους, ρεκόρ, φήμη, κατακτήσεις τροπαίων.

Ο «Κουν» μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άφησε το δικό του στίγμα σε κάθε ομάδα που πέρασε. Ειδικά στη Μάντσεστερ Σίτι. Στο «Έτιχαντ» έμεινε μία ζωή και έγινε πραγματικός θρύλος!

Ο Νταβίντ Σίλβα ήταν μαζί του. Οι δυο τους ανέβασαν πολλά επίπεδα τους «πολίτες». Από εδώ και πέρα κανείς δεν βρίσκεται εκεί να φορέσει τα γαλάζια με τον Ισπανό να στέλνει το δικό του, ιδιαίτερο μήνυμα, μέσω των social media.

«Φίλε και αδερφέ μου. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη ήταν αυτή η απόφαση. Μιας και ήθελες να παίξεις ακόμη! Ωστόσο, αποχωρείς σαν ΘΡΥΛΟΣ του παιχνιδιού. Για εμένα ήταν μεγάλη τιμή να είμαι δίπλα σου και να ζήσω τόσες στιγμές μαζί σου. Όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός.

Ήσουν ο συνεργάτης μου στο… έγκλημα. Πραγματικά θα μου λείψεις. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στο νέο σου ξεκίνημα», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Είχε πολλά να δώσει ακόμη ο Αγκουέρο!

Κακά τα ψέματα. Η πορεία του Σέρχιο Αγκουέρο στην Μπαρτσελόνα μόνο καλή δεν ήταν, πέρα από σύντομη. Με του που υπέγραψε ο «Κουν» με τους Καταλανούς, μετά από μερικές ημέρες ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από εκείνους. Μία εξέλιξη που δεν περίμενε ποτέ κανείς.

Αργότερα ο παλαίμαχος -πλέον- στράικερ τραυματίστηκε και έμεινε στα «πιτς» για πολλούς μήνες. Όταν επέστρεψε σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Αυτό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ότι είχε ακόμα να δώσει πολλά. Όχι μόνο στην Μπαρτσελόνα. Αλλά και στο άθλημα γενικότερα.

Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Μιας και το τέλος ήταν άδοξο σε μία καριέρα γεμάτη όμορφες και δυνατές στιγμές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version