Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ίντερ κέρδισε την Μπαρτσελόνα – «Νεραντζούρο» ο Ονανά
Ίντερ

Η Ίντερ κέρδισε την Μπαρτσελόνα – «Νεραντζούρο» ο Ονανά

Όσο και να προσπάθησε η Μπαρτσελόνα τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Αντρέ Ονανά πείστηκε από το πρότζεκτ της Ίντερ και ήδη μετράει αντίστροφα για να βρεθεί στο Μιλάνο.

17.12.2021 | 14:28

Τερματοφύλακα για τα επόμενα πέντε και πλέον χρόνια φαίνεται πως βρήκε η πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ. Οι Μιλανέζοι το τελευταίο εδώ και λίγο καιρό δίνουν μάχη με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αντρέ Ονανά. Ο τερματοφύλακας του Άγιαξ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί από τώρα να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Καμερουνέζος σε δηλώσεις του έχει ευχαριστήσει την Μπαρτσελόνα για το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του ωστόσο έχει αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα καταλήξει στο Καμπ Νου. Στόχος του 25χρονου είναι να βρει μια ομάδα από το πρώτο επίπεδο, η οποία ταυτόχρονα θα του παρέχει θέση βασικού. Η εκλεκτή σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του έγκριτου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι η Ίντερ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ρομάνο με συνεχόμενες δημοσιεύσεις του στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζεται βέβαιος για την μετακίνηση του Ονανά στην Ίντερ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας με το τέλος της σεζόν θα αφήσει τον Άγιαξ και θα μετακομίσει στο Μιλάνο. Εκεί οι «Νεραντζούρι» τον περιμένουν για να του δώσουν θέση βασικού. Αυτός θα είναι ο εκλεκτός που θα πάρει τη θέση του πολύπειρου Χαντάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια των Μιλανέζων.

Ο Ονανά είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Χαντάνοβιτς στην Ίντερ

Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε ο Ονανά να πιάσει… Καμπ Νου όμως κάτι τέτοιο ως σενάριο φαίνεται να απομακρύνεται. Οι Καταλανοί δείχνουν να χάνουν τη μάχη με τον ταλαντούχο άσσο να πείθεται περισσότερο από το πρότζεκτ της Ίντερ. Οι Μιλανέζοι πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του τερματοφύλακα του Άγιαξ. Θεωρούν πως μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο που θα του δοθεί και θα κάνει τη διαφορά. Πριν από λίγες ημέρες ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο είχε παραδεχθεί στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πως η Ίντερ κινείται για την απόκτηση του Ονανά. Σήμερα φαίνεται πως τα πράγματα έχουν πάρει ήδη τον σωστό δρόμο. Ο Καμερουνέζος δε βλέπει την ώρα να μεταβεί στο Μιλάνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version