Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κλοπ δεν περίμενε ποτέ την γκέλα της Τσέλσι
Λίβερπουλ

Ο Κλοπ δεν περίμενε ποτέ την γκέλα της Τσέλσι

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την απώλεια βαθμών της Τσέλσι με την Έβερτον.

17.12.2021 | 11:06

Η Τσέλσι έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια της να μείνει κοντά στην κορυφή μετά τη χθεσινή απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Έβερτον. Οι «μπλε» αγωνίστηκαν με 4 βαρβάτες απουσίες. Ειδικότερα, οι Λουκάκου, Βέρνερ, Χάντσον Οντόι και Τσίλγουελ νοσούν από COVID-19 και δε μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Έτσι, η Τσέλσι έχασε πολλές ευκαιρίες προτού ο Μέισον Μάουντ σκοράρει το 1-0. Ωστόσο, η Έβερτον έβγαλε αντίδραση και με τον Μπρανθγουειτ ισοφάρισε σε 1-1 μετά από μία στημένη φάση.

Αυτό σημαίνει ότι η Τσέλσι παρέμεινε στην 3η θέση αλλά βρίσκεται πια 4 πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, η Λίβερπουλ αύξησε τη διαφορά της από τους «μπλε» στους 3 βαθμούς.

Θυμίζουμε ότι χθες (16/12), η Λίβερπουλ επικράτησε στο «Άνφιλντ με 3-1 της Νιουκάστλ και μείωσε τη διαφορά από τη Σίτι ξανά στο -1.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κλοπ δεν περίμενε να γκελάρει η Τσέλσι

Μετά τη νίκη της Λίβερπουλ, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε τη γκέλα της Τσέλσι. Θυμίζουμε ότι η Έβερτον είχε επίσης αρκετούς τραυματίες και βρίσκεται σε πολύ άσχημο φεγγάρι.

«Δεν περίμενα ότι η Τσέλσι θα έχανε βαθμούς, είναι πολύ σπάνιο να μην ξέρω πέντε ή έξι παίκτες της ενδεκάδας της Έβερτον. Οπότε το να πάρεις έναν βαθμό στην Τσέλσι είναι τεράστιο», είπε.

«Δεν το σκεφτήκαμε, απλώς είπαμε να κάνουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο, μοιάζει αρκετά με το τελευταίο παιχνίδι του Έντι Χάου εδώ με την Μπόρνμουθ – παρόμοιο στήσιμο, τακτική, βρεθήκαμε ξανά πίσω με 1-0, χρησιμοποιήσαμε αυτό το παιχνίδι περισσότερο από τα παιχνίδια της Νιούκαστλ. Πρέπει να αντιδράσεις, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά το περιμένω επίσης, δεν είναι ότι γιορτάζουμε για την ανατροπή» κατέληξε.

Ας σημειωθεί ότι η Έβερτον βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version