ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Παίρνει Νάιλς από Άρσεναλ ο Μουρίνιο!

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Έινσλι Μέιτλαντ Νάιλς βρίσκεται η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Παίρνει Νάιλς από Άρσεναλ ο Μουρίνιο!

Ψώνια από Αγγλία ετοιμάζεται να κάνει η Ρόμα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει στο… μάτι τον Έινσλι Μέιτλαντ Νάιλς. Μάλιστα, η περίπτωση του Άγγλου χαφ, που παίζει σε πολλές θέσεις και της άμυνας, έχει προχωρήσει πολύ, με τις επαφές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει με αυτό τον τρόπο να καλύψει τις όποιες… τρύπες, δίνοντας χώρο και χρόνο στον «διψασμένο» 24χρονο άσο.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Το deal των δύο ομάδων, όπως αναφέρεται στην Ιταλία, θα αφορά δανεισμό ως το τέλος της σεζόν κι εν συνεχεία υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Το «ενοίκιο» μέχρι το καλοκαίρι θα κοστίσει περίπου 500.000€, ενώ οι «τζιαλορόσι» σε έξι μήνες θα κληθούν να πληρώσουν 10 εκατ. ευρώ. Οι «κανονιέρηδες», σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, προσπαθούν τη τελευταία στιγμή να κερδίσουν κάτι παραπάνω, αλλά στο προαναφερθέν ποσό αναμένεται να «σφραγιστεί» η συμφωνία.

Αρχικά, ο Νάιλς δεν ήταν πάρα πολύ… ψημένος. Ωστόσο, ακούγοντας πως η Ρόμα θα τον αγοράσει «υποχρεωτικά» το καλοκαίρι, τότε… άναψε κι ο ίδιος το πράσινο φως για να προχωρήσει το deal. Κάτι που και ο ίδιος ο παίκτης είχε ως… προαπαιτούμενο. Αφού θέλει να βρεθεί σε μία ομάδα που θα τον πιστεύει και θα του δώσει σημαντικό ρόλο. Γι’ αυτό, άλλωστε, και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ. Εκεί όπου φέτος, στην Πρέμιερ Λιγκ, μετρά 2 συμμετοχές ως βασικός και 6 ως αλλαγή. Μουρίνιο

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Νάιλς να προχωρήσουν οι επαφές με τη Ρόμα, έπαιξε και η παρουσία του εξίσου Άγγλου Τάμι Έιμπραχαμ στο σύλλογο. Κι αυτό γιατί βλέπει… τον εαυτό του στον συμπατριώτη του. Ο φορ της Ρόμα δεν μπορούσε να βρει το ρόλο που επιθυμούσε στην Τσέλσι και μετά από αρκετούς δανεισμούς, βρήκε την Ιθάκη του στη Ρώμη…

Η αυριανή μέρα χαρακτηρίζεται ως η πλέον κομβική αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αναμένεται να δώσουν τα χέρια. Πάντως, η επίσημη μορφή της επικείμενης μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στη Ρόμα ίσως καθυστερήσει λίγες μέρες. Ο παίκτης ταλαιπωρήθηκε από κορωνοϊό και θα πρέπει πρώτα να βγει αρνητικός στα τεστ των επόμενων ημερών κι εν συνεχεία να μπει στο αεροπλάνο για την γείτονα χώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ