Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πουλάει όσο- όσο τον Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο!
Μπαρτσελόνα

Πουλάει όσο- όσο τον Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο!

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται πολύ σοβαρά να πουλήσει, μέσα στον Ιανουάριο, τον Ουσμάν Ντεμπελέ, εφόσον δεν ανανεώνει μαζί της.

30.12.2021 | 15:07

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι ημέρες του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος εξτρέμ ναι μεν ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς που δεν τον αφήνουν ποτέ να βρει ρυθμό και να δείξει την κλάση του.

Όμως, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας τον ήθελαν στο ρόστερ τους για πολλά χρόνια ακόμη. Μίας και αποτελεί προσωπική… καψούρα του Ζοάν Λαπόρτα. Ωστόσο, όσο περνάνε οι ώρες οι πιθανότητες να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Βαρκελώνη, συνεχώς και μειώνονται.

Το καλοκαίρι που θα έρθει θα μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος. Γι’ αυτό το λόγο και οι Καταλανοί από το να τον χάσουν στο τσάμπα θα προσπαθήσουν να τον «σκοτώσουν» μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως έκανε γνωστό η ισπανική ιστοσελίδα «diari ARA».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δεν ανησυχεί για το μέλλον του ο Ουσμάν Ντεμπελέ!

Η θητεία του στην Μπαρτσελόνα μπορεί να χαρακτηριστεί ποικιλοτρόπως. Όμως, το σημαντικό για τον Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ότι ακόμα έχει… πέραση. Ακόμη γίνεται συζήτηση γύρω από τ’ όνομά του, με αποτέλεσμα οι ομάδες που τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα μόνο λίγες να μην είναι.

Λογικό και επόμενο ο νεαρός επιθετικός να μην νιώθει καμία πίεση για την απόφαση που θα πάρει και θα έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την καριέρα του.

Ήδη η Νιούκαστλ και άλλοι σύλλογοι από την Αγγλία παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις με το θέμα του. Για την ώρα, όμως, όλα δείχνουν ότι θα τα μαζέψει μέσα στον Ιανουάριο και θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ισπανούς που ήδη ψάχνουν τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του στα πλάνα του Τσάβι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version