Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποδέχθηκε την προσφορά της Τορόντο ο Ινσίνιε! (pic)
Νάπολι

Αποδέχθηκε την προσφορά της Τορόντο ο Ινσίνιε! (pic)

Κάτοικος Καναδά θα γίνει από το καλοκαίρι ο Λορέντζο Ινσίνιε, με τον Ιταλό να δέχεται την προσφορά της Τορόντο.

04.01.2022 | 14:33

Οριστική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα σε Λορέντζο Ινσίνιε και Τορόντο! Ο Ιταλός θρύλος της Νάπολι αποδέχθηκε την εξωφρενική προσφορά της καναδικής ομάδας, στην οποία θα ενταχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Συμβόλαιο πεντέμιση σεζόν με απολαβές που δεν έχει ξαναδεί ο 30χρονος επιθετικός!

Η προσφορά ήταν υπερβολικά καλή για να πει όχι ο Ινσίνιε!

Μετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, Λορέντζο Ινσίνιε και Νάπολι θα τραβήξουν σε διαφορετικούς δρόμους. Ο αρχηγός των Ναπολιτάνων αποδέχθηκε την τεράστια προσφορά που κατέθεσε η Τορόντο πριν μερικές ημέρες. Με απολαβές ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ και ακόμα 4,5 με τη μορφή μπόνους, ο σύλλογος του Καναδά κάνει την οικονομική υπέρβαση για τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Πριν όμως ο βραχύσωμος επιθετικός ενταχθεί στη νέα ομάδα του, θα παραμείνει κοντά στη Νάπολι, η οποία είναι ζωντανή για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version