Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κριστιάνο “πιέζει” συμπατριώτη του, για να πει… «ναι» στην Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο “πιέζει” συμπατριώτη του, για να πει… «ναι» στην Γιουνάιτεντ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ρούμπεν Νέβες!

06.01.2022 | 11:29

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρανταχτά αγωνιστική προβλήματα και ο τεχνικός της ομάδας θα προσπαθήσει να δώσει μερικές λύσεις κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει… να παλεύει μόνος του τον τελευταίο καιρό και φωνάζει για “βοήθεια” με τις δηλώσεις του.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα ένα σενάριο που θέλει τους κόκκινους διαβόλους να έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους στόχο την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες!

Ο Πορτογάλος άσος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ο 24χρονος μέσος εξετάζει σοβαρά την προσφορά της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμα οριστική απάντηση, με την Γουλβς… να κρατάει στάση αναμονής.

Στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την απόκτηση του… έχει βάλει στο παιχνίδι τα μεγάλα μέσα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μπει δυνατά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων! Ο CR7 έχει εξαιρετική σχέση με τον συμπατριώτη του και τον… πιέζει να πει άμεσα το “ναι” και να χτιστεί μια μικρή πορτογαλική παροικία στο Ολντ Τράφορντ!

Ο ίδιος ο Νέβες έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον… καλό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι δεδομένο πως τα λόγια του σούπερ σταρ των Άγγλων… θα “αγγίξουν” τον μέσο της Γουλβς.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας όμως θα πρέπει να απαντήσει…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version