Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άσχημα νέα για Κιέζα – Μπαίνει στο χειρουργείο και χάνει την σεζόν!
Γιουβέντους

Άσχημα νέα για Κιέζα – Μπαίνει στο χειρουργείο και χάνει την σεζόν!

Η Γιουβέντους ενημέρωσε πως ο Φεντερίκο Κιέζα υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό και θα... χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν!

10.01.2022 | 13:29

Άσχημα είναι τα νέα για τον Φεντερίκο Κιέζα! Ο Ιταλός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στη Ρόμα και δυστυχώς οι φόβοι περί σοβαρού τραυματισμού επιβεβαιώθηκαν…

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πήγε το πρωί στο ιατρικό κέντρο της ομάδας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η διάγνωση… έφερε μεγάλη δυσαρέσκεια στον ίδιο και τους ανθρώπους της “Γιούβε”.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι “μπιανκονέρι”, ο Κιέζα έχει ένα πρόβλημα στο πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο του αριστερού του ποδιού!

Μέσα στις επόμενες μέρες κρίθηκε αναγκαίο το να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αυτό σημαίνει αυτόματα πως σίγουρα θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν…

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα επιστρέψει, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως η επάνοδος του στα γήπεδα θα γίνει σε 5-6 μήνες, εφόσον πάνε όλα καλά και δεν υπάρχει κάποια υποτροπή!

Σίγουρα μιλάμε για μια τεράστια απώλεια για τους “μπιανκονέρι”!

Η φάση στην οποία και τραυματίστηκε…

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version