Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ποτσετίνο δεν εμπιστεύεται τον Ράμος και αυτό βγαίνει προς τα έξω!
Παρί Σεν Ζερμέν

O Ποτσετίνο δεν εμπιστεύεται τον Ράμος και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Ο Σέρχιο Ράμος δεν πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν για να βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο και τον Κιμπεμπέ να αγωνίζεται στη βασική ενδεκάδα.

10.01.2022 | 12:43

Το καλοκαίρι που μας πέρασε βρήκε την Παρί Σεν Ζερμέν να ενισχύει το ρόστερ της με την αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Οι Παριζιάνοι παρουσιάστηκαν ασταμάτητοι στο μεταγραφικό παζάρι και με κινήσεις ματ απέκτησαν παίκτες που κάνουν τη διαφορά σε όλες τις γραμμές. Μεταξύ των αστέρων που μετακόμισαν στη γαλλική πρωτεύουσα και προστέθηκαν στο πάμπλουτο οπλοστάσιο της Παρί ο Σέρχιο Ράμος και ο Λιονέλ Μέσι.

Δύο αστέρες που μέχρι πριν λίγους μήνες κοντράρονται ασταμάτητα στο ισπανικό clasico Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Σήμερα και οι δύο βρίσκονται στην ίδια ποδοσφαιρική στέγη. Και οι δύο επίσης προσπαθούν να αποδείξουν πως μπορούν να αποδώσουν το ίδιο καλά μακριά από τα ποδοσφαιρικά τους… σπίτια. Όσον αφορά τον Μέσι, ο Αργεντινός δείχνει να θέλει κι άλλο χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Για τον Σέρχιο Ράμος τα πράγματα δείχνουν πιο πολύπλοκα. Ο τραυματισμός του κατά τον ερχομό του στο Παρίσι τον άφησε αρκετά πίσω. Η επιστροφή του τον Δεκέμβριο ήρθε να γλυκάνει λίγο τους φίλους της Παρί. Έναν μήνα μετά όμως και η παρουσία του στους Παριζιάνους είναι καθαρά διακοσμητική. Ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται σταθερά στον πάγκο. Ο προπονητής της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δείχνει να μην εμπιστεύεται τον άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γυαλίζει τον πάγκο της Παρί ο Σέρχιο Ράμος

Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ έχουν καπαρώσει τις θέσεις της ενδεκάδας στα στόπερ. Χώρος για τον Ράμος δεν υπάρχει και τα σενάρια για ρήξη μεταξύ των δύο – παίκτη και προπονητή – δίνουν και παίρνουν. «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά ελπίζω να είναι παρών στα ακόλουθα παιχνίδια. Είναι σε καλή κατάσταση όμως», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ποτσετίνο. Ο Σέρχιο Ράμος έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Θυμίζουμε πως μετακόμισε από τη Μαδρίτη στο Παρίσι για να αποτελέσει ηγέτης της άμυνας της Παρί. Μήπως τελικά να μην ήταν η καλύτερη επιλογή;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version