Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόβλημα στην καρδιά ο Ομπαμεγιάνγκ
Κόσμος

Πρόβλημα στην καρδιά ο Ομπαμεγιάνγκ

Αν και ξεπέρασε τον κορωνοϊό, εντούτοις ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ –και άλλοι δύο συμπαίκτες του- κόπηκαν από την αποστολή λόγω προβλήματος στην καρδιά.

14.01.2022 | 21:46

Αγωνία με το τι ακριβώς συμαίνει με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και άλλους δύο συμπαίκτες του στη Γκαμπόν. Τους Αξέλ Μεγέ και Μάριο Λεμινά. Όλοι τους ανάρρωσαν από κορωνοϊό, ωστόσο σε τεστ που υποβλήθηκαν, φάνηκε κάποιο πρόβλημα στην καρδιά. Ακόμη δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το είδος του προβλήματος κι αν πρόκειται για κατάλοιπα που άφησε η ασθένεια σε όλους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η εθνική τους παίζει απόψε με την Γκάνα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και όλοι τους έμειναν εκτός αποστολής για τον προαναφερθέντα λόγο. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως δεν ήθελαν να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Ισως αυτό να «δείχνει» πως το πρόβλημα που έχουν δεν είναι κάτι σοβαρό. Και πρόκειται για κάτι παρωδικό που ενδεχομένως σχετίζεται με την ταλαιπωρία από τον κορωνοϊό.

Δεδομένα τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος με τον Ομπαμεγιάνγκ και τους συμπαίκτες του. Διότι είναι αλήθεια πως στην παρούσα φάση η ενημέρωση είναι μειωμένη και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Πάντως, με κάθε επιφύλλαξη, δεν φαίνεται να μιλάμε για κάτι σοβαρό…

Η ανακοίνωση του Γκαμπόν για Ομπαμεγιάνγκ, Μεγέ, Λεμινά

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version