Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα βρήκε η Άρσεναλ με Φιορεντίνα για Βλάχοβιτς!
Άρσεναλ

Τα βρήκε η Άρσεναλ με Φιορεντίνα για Βλάχοβιτς!

Οι λεπτομέρειες φαίνεται πως έχουν απομείνει, ώστε η Φιορεντίνα να αποδεχτεί την πρόταση της Άρσεναλ για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

15.01.2022 | 10:50

Πολύ σε μία πολύ σημαντική και μεγάλη μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως βρίσκεται η Άρσεναλ. Σε αυτή του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα. Όπως έκανε γνωστό η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» οι Άγγλοι κατέθεσαν προ ημερών πρόταση που έφτανε τα 70 εκατομμύρια ευρώ για τον Σέρβο φορ.

Από την πλευρά τους οι «βιόλα» είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με αυτό. Έτσι, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ρόκο Κομίσο, είναι έτοιμος να ανάψει το «πράσινο φως» από τη μεριά του. Παρόλα αυτά εκεί που… κολλάει για την ώρα η μεταγραφή φαίνεται πως είναι στον νεαρό επιθετικό.

Μιας και δεν φαίνεται τόσο  «ψημένος» να συνεχίσει την καριέρα του στους Λονδρέζους. Και αυτό γιατί η πορεία της ομάδας, αλλά και το γενικότερο feeling δεν τον καλύπτουν. Εκείνος θέλει να πάει κάπου που ναι μεν θα είναι βασικός -όπως θα συμβεί στην Άρσεναλ- αλλά θα έχει κιόλας πολλές πιθανότητες για κάποιο σημαντικό τρόπαιο. Το τελευταίο είναι ο λόγος που τον κάνει να το σκέφτεται για τους «κανονιέρηδες» ξανά και ξανά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δεν είναι μόνο η Άρσεναλ που θέλει τον Βλάχοβιτς!

Οι εμφανίσεις του Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα τις τελευταίες δύο σεζόν είναι κάτι παραπάνω από καλές. Γι’ αυτό το λόγο δεν είναι μόνο η Άρσεναλ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Είναι και άλλες. Δύο εξ αυτών είναι η Γιουβέντους και η Ίντερ. Οι ιταλικές ομάδες είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του Σέρβου επιθετικού.

Παρόλα αυτά κανείς δεν ξέρει -και όπως φαίνεται δεν συμβαίνει για την ώρα- αν θα μπορούν να ικανοποιήσουν τους «μωβ» στο οικονομικό κομμάτι, όπως οι Λονδρέζοι. Όπως και να ‘χει μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στην περίπτωση του Βλάχοβιτς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version