Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρέλα στη Γλασκώβη με Γιακουμάκη μετά την γκολάρα του (vid)
Ευρώπη

Τρέλα στη Γλασκώβη με Γιακουμάκη μετά την γκολάρα του (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ με τακουνάκι στο χθεσινή αναμέτρησης της Σέλτικ με τη Χαρτς σκορπώντας χαρά στην ομάδα του.

27.01.2022 | 20:27

Κι άλλο γκολ μέσα σε λίγες ημέρες στη Σκωτία για τον Γιώργο Γιακουμάκη. Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premiership. Διότι πριν πέντε ημέρες είχε πετύχει τέρμα για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Σκωτίας.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ φορ δεν κάνει μια σεζόν εφάμιλλη της περασμένης, με τη φανέλα της Φένλο. Θυμίζουμε ότι είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Εredivisie της Ολλανδίας με 26 γκολ σε 30 εμφανίσεις. Το παράδοξο είναι ότι η Φένλο υποβιβάστηκε αν και είχε παίκτη της για αρχισκόρερ του πρωταθλήματος.

Φέτος ο Γιακουμάκης αγωνίζεται στη Σέλτικ όντας ξανά συμπαίκτης με τον Βασίλη Μπάρκα (είχαν παίξει στην ΑΕΚ). Περιμέναμε περισσότερα η αλήθεια είναι βάσει της περσινής του εικόνας. Αλλά, χθες έβαλε ένα γκολ που αντικατόπτρισε την κλάση που διαθέτει ο γεννημένος στο Ηράκλειο, επιθετικός.

Κόντρα στη Χαρτς, έγινε το 0-2 από τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο 27χρονος σέντερ φορ έβαλε γκολάρα με τακουνάκι «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη. Για την ιστορία, η Σέλτικ πήρε το διπλό με 2-1 και παραμένει στο -4 από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Ρέιντζερς.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version