Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διαιτητής έχασε το σημαιάκι και έβαλε… ζακέτα στο Χιλή – Αργεντινή (vid)
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Διαιτητής έχασε το σημαιάκι και έβαλε… ζακέτα στο Χιλή – Αργεντινή (vid)

Σε μια... απόφαση που έχει γίνει viral προέβη ο βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση Χιλή-Αργεντινή! Ζακέτα... αντί για σημαιάκι

28.01.2022 | 12:55

Η Αργεντινή πήρε ένα τεράστιο “διπλό” στην έδρα της Χιλής, με την ομάδα του Ντι Μαρία να επικρατεί με 2-1 εκτός έδρας κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ωστόσο, όλα τα φώτα της δημοσιότητας δε πέσανε εκεί που έπρεπε, στους ποδοσφαιριστές δηλαδή, αλλά… στον βοηθό του διαιτητή.

Όχι, δεν πήρε κάποια κακή απόφαση, ούτε έκρινε το ματς, αλλά… το επικό σημαιάκι που κρατούσε μας έκανε όλους να “δακρύσουμε” από τα γέλια.

Όπως θα δείτε, ο ρέφερι επειδή έχασε-δεν είχε το κλασικό σημαιάκι που χρησιμοποιείται, δοκίμασε μια… πατέντα! Έβαλε μια λαχανί ζακέτα πάνω στο σημαιάκι και συνέχισε ακάθεκτος το παιχνίδι!

Δείτε εδώ το βίντεο:

Μάλιστα, κανείς δεν είχε αντιληφθεί το το είχε συμβεί… αλλά στα κοντά πλάνα όλοι απόρησαν! Ήδη έχει γίνει viral η συγκεκριμένη ενέργεια!

Αρκετοί κράζουν της διοργανώτρια Αρχή για την κακή προετοιμασία της. Αν μη τι άλλο ήταν μια ακόμα επική στιγμή…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Προκριματικά Μουντιάλ 2022
Exit mobile version