Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νέα κατηγορία κατά του Μεντί!
Μάντσεστερ Σίτι

Νέα κατηγορία κατά του Μεντί!

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει μια νέα κατηγορία για απόπειρα βιασμού.

02.02.2022 | 19:44

Δεν έχει τελειωμό η υπόθεση του Μπέντζαμιν Μεντί! Ο ακραίος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει μια νέα κατηγορία για απόπειρα βιασμού. Ο 27χρονος, ο οποίος έχει τιμωρηθεί από τον σύλλογό του, εμφανίστηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Chester Crown Court. Όπου ο δικαστής αποφάσισε ότι η νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Γάλλος διεθνής μπορεί πλέον να αναφερθεί.

Ο Μεντί αντιμετωπίζει τώρα εννέα κατηγορίες συνολικά, συμπεριλαμβανομένων επτά κατηγοριών βιασμού που αφορούν έξι φερόμενα θύματα. Στην προανάκριση, ο δικαστής Πάτρικ Τόμσον προέτρεψε τους δικηγόρους να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση και ότι η υπόθεση θα είναι έτοιμη καθώς όρισε ημερομηνία για μια δίκη, η οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έως και έξι εβδομάδες, με έναρξη στις 25 Ιουλίου.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Μάλιστα, έγιναν γνωστά τα λόγια του μέσω της ιστοσελίδας, Football365. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είναι δίκαιο για τους καταγγέλλοντες και δεν είναι δίκαιο για τους κατηγορούμενους.Έχω επίγνωση του γεγονότος ότι οι καταγγέλλοντες έχουν ήδη υποστεί σημαντική καθυστέρηση. Όπως για παράδειγμα κι ο κύριος Μεντί, ο οποίος απουσιάζει από την εργασία του».

Ο κατηγορούμενος, φορώντας ένα σκούρο γκρι κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του και έγειρε το κεφάλι του προς έναν Γάλλο διερμηνέα που καθόταν ανάμεσα σε αυτόν και τον συγκατηγορούμενο του. Ο δικαστής να αναφέρουμε πως όρισε νέα προδικαστική ακρόαση για τις 11 Μαρτίου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version