Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβασμός… “μηδέν” από τον Μπέιλ – Γέλαγε με τον Αζάρ (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Σεβασμός… “μηδέν” από τον Μπέιλ – Γέλαγε με τον Αζάρ (vid)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεκαρδίστηκε όταν είδε τον Εντέν Αζάρ... να επιστρέφει στον πάγκο και να μην παίρνει μέρος στο ματς κόντρα στην Μπιλμπάο!

04.02.2022 | 17:53

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από το Copa del Rey, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπιλμπάο με 1-0. Μια ήττα που σίγουρα πόνεσε τους Μαδριλένους, που είχαν θέσει ως στόχο την κατάκτηση αυτού του τροπαίου. Ο Αντσελότι αν και είχε πολλές επιλογές στην διάθεση του, αποφάσισε να μην δώσει χρόνο συμμετοχής στους Γκάρεθ Μπέιλ και Εντέν Αζάρ… παρά το γεγονός πως η ομάδα του είναι τραγική επιθετικά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο τεχνικός της Ρεάλ έδωσε εντολή στον Αζάρ να κάνει εντατική προθέρμανση προκειμένου να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά μετά από αρκετά λεπτά ο Ιταλός κόουτς… τον ενημέρωσε να ξαναγυρίσει στον πάγκο!

Αυτό έκανε… τον Γκάρεθ Μπέιλ να ξεκαρδιστεί και ο φακός της κάμερας τον έπιασε στα πράσα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο… ο Ουαλός σούπερ σταρ έβαλε τα γέλια όταν δόθηκε η εντολή στον Αζάρ να κάτσει στον πάγκο, μετά από την προθέρμανση που έκανε.

Δείτε το βίντεο:

Σίγουρα, δεν τον τιμάει αυτή του η κίνηση, ωστόσο δείχνει ξεκάθαρα πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Ρεάλ δεν είναι και η καλύτερη, ειδικά με τους Αζάρ και Μπέιλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version