ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έβγαλε την είδηση ο Ρομάνο: Σίτι και Έντερσον ετοιμάζονται για διαζύγιο
Οι πέντε παιχταράδες που αφήνουν την Νότιγχαμ – Καμία κίνηση του Μαρινάκη να τους κρατήσει
Αφήνει την Τουρκία ο Μπαλοτέλι και πιάνει… την Μπόκα Τζούνιορς!
«Ο Ιταλιάνο αποχωρεί από τον πάγκο της Φιορεντίνα»
Ο Σλοτ πιάνει αμέσως δουλειά στη Λίβερπουλ – Ο παιχταράς που θέλει από την Ολλανδία
Αχόρταγη Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει… 80αρα και απογειώνει τη μεσαία της γραμμή
Το συγκινητικό αντίο του Τσιμίκα στον Γιούργκεν Κλοπ (pic)
Τσέλσι: Τα πλάνα του Ποτσετίνο ενόψει του καλοκαιριού!
Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε τίποτα λόγω… Ρεάλ»!
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Ιταλία: Η Μπολόνια «πέταξε» εκτός τριάδας τη Γιουβέντους! (vids)
«Αυτή θα είναι η ενδεκάδα της Ρεάλ στον τελικό του Champions League»!
Η Μπάγερν τσεκάρει προπονητή που… υποβιβάστηκε φέτος!
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι μεταγραφές της… χάρισαν το Πρωτάθλημα!
«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσέλσι και Λουκάκου»!
«Κολλημένος» ακόμα και τώρα με την Άρσεναλ ο Σάντσες! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Το μέλλον του Γκουαρντιόλα μπορεί ν’ αλλάξει αυτό του Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι και το θέμα της ανανέωσης του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να κρίνει το αν οι «πολίτες» θα κινηθούν για εκείνον.

Το μέλλον του Γκουαρντιόλα μπορεί ν’ αλλάξει αυτό του Χάαλαντ!

Εδώ και περίπου μια τριετία ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο. Κάτι που επιβεβαιώνει συνεχώς με τα κατορθώματα του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Μόλις την περσινή σεζόν με 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 ματς οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και στην τετράδα της Bundesliga. Ο Νορβηγός φορ, φυσικά, δεν δείχνει διάθεση να… σταματήσει και τη φετινή σεζόν. Ήδη, εξάλλου, μετράει 23 γκολ κι 6 ασίστ σε μόλις 20 παιχνίδια, όντας σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι τον τραυματισμό του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Χάαλαντ χτύπησε πριν από μερικές εβδομάδες και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του. Την ίδια στιγμή, βέβαια, το μέλλον του είναι αυτό που έχει έρθει στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες. Κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως το καλοκαίρι υπάρχει ρήτρα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει. Γι’ αυτό και οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ήδη προσπαθούν να πάρουν προβάδισμα. Η Μάντσεστερ Σίτι βλέπει εδώ και καιρό «θερμά» την περίπτωση του, αλλά σύμφωνα με την «Mirror» το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα στον σύλλογο θα κρίνει το αν θα γίνει το… all in για τον Νορβηγό φορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Πως ο Πεπ επηρεάζει το μέλλον του Χάαλαντ

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, στις τάξεις της αγγλικής ομάδας θέλουν να «δέσουν» τον Ισπανό προπονητή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2023. Κάτι που και εντός του συλλόγου θεωρούν πως θα συμβεί αργά η γρήγορα. Εξάλλου, ο Γκουαρντιόλα έχει δημιουργήσει μια ομάδα που μπορεί να κυριαρχήσει για αρκετά ακόμη χρόνια. Φυσικά, αυτό που λείπει τόσο από την Σίτι όσο κι από τον ίδιο είναι η κατάκτηση ενός Champions League. Κι εκεί είναι που μπαίνει το όνομα του Χάαλαντ στην εξίσωση.

Βλέπετε, οι «πολίτες» αναζητούν ένα μεγάλο όνομα για την επίθεση τους. Έναν παίκτη που θα μπορεί να τελειώνει εύκολα τις φάσεις που δημιουργεί η… μηχανή του Γκουαρντιόλα κι ο Χάαλαντ είναι νούμερο ένα στόχος τους. Για να μπορέσουν, όμως, να κάνουν το… all in για την απόκτηση του είναι αναγκαίο να έχουν «δέσει» τον Ισπανό τεχνικό. Κι αυτό για να μπορέσουν να παρουσιάσουν στον Νορβηγό ένα έτοιμο πλάνο, που θα τον πείσει να τους επιλέξει. Οπότε δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως το μέλλον του Πεπ είναι πιθανό ν’ αλλάξει αυτό του νεαρού φορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ