ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πάει το πρωτάθλημα για την Παρί και τώρα τελικός με Λιόν! (vid)
Ευρωπαία Ρόμα με Λουκάκου… πορθητή (vid)
Αλεξάντερ Σόρλοθ: Ο φορ που ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Ο Αντσελότι έβαλε… φωτιά με μία ατάκα του πριν τον τελικό του Champions League!
Μένουμε Μαδρίτη – Άλλος ένας στυλοβάτης παραμένει στη «Βασίλισσα»
Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να αποχωρήσω παρά να μείνω»
Η «βασίλισσα» είπε να το «Χ»αρεί λίγο και δεν έπαιξε άμυνα! (vid)
Ατλέτικο και Σιμεόνε παραδόθηκαν στις ορέξεις της διαστημικής Οσασούνα (vid)
«Ντόπες» από Αρτέτα στον κόσμο της Άρσεναλ: «Μην είστε ικανοποιημένοι! Θα πετύχουμε πιο πολλά!» (vid)
Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε το Μονζουίκ με χορταστικό «τρίμπαλο» (vid)
Ο Λεβαντόφσκι… πέταξε τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο τέρμα της (vid)
Ο «γίγαντας» της Λίβερπουλ λύγισε μπροστά στον Κλοπ: Τα δάκρυα του Φαν Ντάικ! (vid)
O Ντούμφρις «πάγωσε» τη Λάτσιο και έδωσε τον βαθμό στην Ίντερ (vid)
Ο Κλοπ ανακοίνωσε με βροντερή φωνή τον νέο προπονητή της Λίβερπουλ (vid)
Η Τσέλσι θεωρούταν… τελειωμένη αλλά βγήκε στην Ευρώπη!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ο Κέιν θεωρεί ότι τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια είναι μπροστά του

Σε μία συνέντευξη στο Goal, ο στράικερ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν εξήγησε πώς τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια είναι θεωρητικά μπροστά του.

Ο Κέιν θεωρεί ότι τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια είναι μπροστά του

Σε ηλικία 28 ετών ο Χάρι Κέιν θεωρείται ένας από τους καλύτερους στράικερ στον κόσμο. Αν και του λείπουν οι τίτλοι, κανείς δεν αμφισβητεί την εκτελεστική του δεινότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει 3 φορές το χρυσό παπούτσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα κέρδισε το ίδιο βραβείο στο Μουντιάλ του 2018. Ο ίδιος, όμως, έχει πολλά όνειρα ακόμα που θέλει να πραγματοποιήσει. Για την ακρίβεια θέλει να μιμηθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι, συνεχίζοντας να σκοράρει και μετά την ηλικία των 30 ετών.

«Οι άνθρωποι λένε ότι τα καλύτερα σου χρόνια είναι από τα 20 έτη ως τα τέλη εκείνης της δεκαετίας. Αλλά αισθάνομαι ότι η ακμή των ποδοσφαιριστών πια είναι από την ηλικία των 30 ετών μέχρι και τα μέσα εκείνης της δεκαετίας. Κοιτάτε τον Κριστιάνο τον Μέσι, τον Λεβαντόφσκι και τον Ιμπραΐμοβιτς. Όλοι αυτοί οι παίκτες έφτασαν τα 30 και πήγαν την καριέρα τους σε άλλο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που κοιτάζω και με ενθουσιάζει γιατί ξέρω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στα οποία μπορώ να βελτιωθώ και να πετύχω» είπε αρχικά.

«Πιστεύω ότι ο Ρονάλντο και ο Μέσι έθεσαν τα πρότυπα, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά με το να είναι τόσο επαγγελματίες εκτός αυτού. Όλα εξαρτάται από τον τρόπο που διατηρούν το σώμα τους σε καλή φόρμα, ώστε να μπορούν να αποδίδουν κάθε εβδομάδα. Αυτός είναι ο στόχος: Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα άθλημα που αγαπώ και απολαμβάνω να κάνω κάθε μέρα της ζωής μου, οπότε όσο περισσότερο το κάνω, τόσο το καλύτερο» κατέληξε.

Η καριέρα του Κέιν απογειώθηκε με τον Ποκετίνο

Είναι δύσκολο να το θυμηθούμε αλλά η καριέρα του Χάρι Κέιν δεν ήταν πάντοτε ρόδινη. Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Τότεναμ διένυσε πολύ δρόμο για να θεωρηθεί παγκόσμιας κλάσης επιθετικός. Ενδεικτικό είναι ότι σκόραρε μόλις 14 φορές μετά από 4 διαφορετικούς δανεισμούς στο ξεκίνημα της καριέρας του σε Λέιτον, Νόργουιτς, Μίλγουολ και Λέστερ.

Ωστόσο, υπό τις οδηγίες του Ποκετίνο έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό. Με τον Αργεντίνο στον πάγκο σκόραρε ακατάπαυστα, φτάνοντας μέχρι και στον τελικό Τσάμπιονς Λίγκ. Σήμερα, θεωρείται πια θρύλος της ομάδας μετρώντας 236 γκολ και 52 ασίστ σε 368 παιχνίδια.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ