ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Σεμιναριακή απάντηση Κλοπ για τη χρησιμότητα των πέντε αλλαγών στο ποδόσφαιρο

Ο Γιούργκεν Κλοπ, εξήγησε ότι οι πέντε αλλαγές στο ποδόσφαιρο δε θα ευνοήσουν μόνο τις μεγάλες ομάδες αλλά και όλες τις υπόλοιπες.

Σεμιναριακή απάντηση  Κλοπ για τη χρησιμότητα των πέντε αλλαγών στο ποδόσφαιρο

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ταχθεί πολλάκις στο παρελθόν υπέρ του συστήματος των πέντε αλλαγών στο ποδόσφαιρο. Με εξαίρεση την Πρέμιερ Λιγκ, ο συγκεκριμένος κανόνας έχει εισαχθεί στα υπόλοιπα 4 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από την πρώτη σεζόν μετά την έναρξη της πανδημίας.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους καρπούς αυτού του κανονισμού στο ματς με την Ίντερ. Ειδικότερα, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τη Λίβερπουλ έβλεπε τον πάγκο του και ήταν γεμάτος επιλογές. Με το μομέντουμ στο πρώτο 20λεπτο του 2ου ημιχρόνου, να έχει χαθεί για τη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ αξιοποίησε τη δυνατότητα για πέντε αλλαγές που υπάρχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, πέρασε κατευθείαν 3 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Χέντερσον, Κείτα και Ντίαζ πέρασαν στη θέση των Μανέ, Έλιοτ και Φαμπίνιο. Αποδείχτηκε ότι αυτή η κίνηση άλλαξε τη ροή του αγώνα, με τους «κόκκινους» να ανακτούν τη κυριαρχία στη μεσαία γραμμή και να κερδίζουν τελικά με 2-0.

Η απάντηση Κλοπ για τη χρησιμότητα των 5 αλλαγών

Μετά το τέλος του ματς, ορισμένοι δημοσιογράφοι απέδωσαν τη νίκη της Λίβερπουλ στον κανονισμό των πέντε αλλαγών. Ωστόσο, ο Κλοπ εκνευρισμένος απάντησε ότι ο συγκεκριμένος κανονισμός δεν έχει τη χρησιμότητα να αυξήσει το χάσμα μεταξύ των κορυφαίων ομάδων και των μικρότερων.

«Ειλικρινά, το να υποστηρίζουν κάποιοι ότι οι πέντε αλλαγές αποτελούν τακτικό πλεονέκτημα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Απολύτως καμία. Δεν ισχύει καθόλου ότι μας δίνει πλεονέκτημα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συζητείται ακόμα έτσι. Αυτός είναι ο λόγος που σε αυτή τη χώρα (Αγγλία) ακόμα δεν έχουμε πέντε αλλαγές. Σε όλες σχεδόν τις άλλες χώρες αυτό συμβαίνει. Αυτός ο κανονισμός δεν κάνει τη Μπάγερν να βρίσκεται 20 πόντους μπροστά από άλλες ομάδες. Στην Ιταλία οι καλύτερες ομάδες δεν έχουν ξεφύγει από τις μικρότερες. Είναι τεράστιος ο ανταγωνισμός. Σε αυτή τη χώρα κρυβόμαστε πίσω από το γεγονός ότι: «Τους βοηθάει, δεν μπορώ να δω πώς μας βοηθάει».

Στη συνέχεια, ο Γιούργκεν Κλοπ εξήγησε ότι αυτός ο κανονισμός βοηθάει και τις μικρότερες ομάδες διότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερους παίκτες και έτσι να αποφύγουν τους τραυματισμούς.

«Κοιτάξτε την Κρίσταλ Πάλας και τους επιθετικούς παίκτες που έχει. Θα μπορούσαν να αλλάξουν και τους τρεις σε κάθε παιχνίδι. Οι πέντε αλλαγές είναι απαραίτητες για το μέλλον. Θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη σε ισχύ, αλλά τουλάχιστον ας ισχύσει στο μέλλον γιατί πρέπει να φροντίσουμε να δώσουμε στους παίκτες την ευκαιρία να εξοικονομήσουν ενέργεια. Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι πλεονέκτημα από τακτικής άποψης. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται: “Γι’ αυτό ο Κλοπ θέλει πέντε αλλαγές, γιατί μπορεί να φέρει στο ματς αυτούς τους παίκτες”. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ