Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποθεώνει Κέιν και Γιορίς Κόντε με ασύλληπτη δήλωση! (pic)
Τότεναμ

Αποθεώνει Κέιν και Γιορίς Κόντε με ασύλληπτη δήλωση! (pic)

Με μια φοβερή δήλωση ο Αντόνιο Κόντε ύμνησε τους Ούγκο Γιορίς και Χάρι Κέιν, τον τερματοφύλακα και τον επιθετικό της Τότεναμ, αντίστοιχα.

22.02.2022 | 20:31

Η μεγάλη νίκη της Τότεναμ μέσα στο «Έτιχαντ» το περασμένο Σάββατο (2-3) έκανε πολύ καλό στους Λονδρέζους. Ο Αντόνιο Κόντε απολαμβάνει αυτές τις μέρες μιας και νιώθει την ευφορία που επικρατεί. Από την πλευρά του ο Χάρι Κέιν που σκόραρε δυο γκολ παίζει με άλλον αέρα. Και υπάρχει φυσικά η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Ούγκο Γιορίς.

Οι δυο ποδοσφαιριστές κοσμούν την ομάδα τους και αυτό αναγνωρίζεται από τον προπονητή τους. Ο Κόντε ξέρει πως διαθέτει δυο παίκτες από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα στις θέσεις τους. Κάνοντας μια επική δήλωση για χάρη του Άγγλου επιθετικού και του Γάλλου τερματοφύλακα.

Η δήλωση του Κόντε:

«Υπάρχει ένας αθλητικός διευθυντής στην Ιταλία που είναι φίλος μου. Το όνομά του είναι Πανταλέο Κορβίνο. Αυτός λέει πως μπορείς να κάνεις λάθος σχετικά με τη γυναίκα σου, αλλά όχι με τον επιθετικό ή τον τερματοφύλακα. Για μένα αυτή είναι η καλύτερη ατάκα για κάποιον να κατανοήσει το ποδόσφαιρο.»

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version