Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τερ Στέγκεν τα είπε χύμα και τσουβαλάτα σε όσους τον «κράζουν»
Μπαρτσελόνα

Ο Τερ Στέγκεν τα είπε χύμα και τσουβαλάτα σε όσους τον «κράζουν»

Λίγο πριν το δεύτερο ματς με τη Νάπολι ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και τα είπε όπως... ήθελε!

23.02.2022 | 22:31

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες που υπάρχουν αυτή την εποχή στο παγκόσμιο στερέωμα. Όμως, και εκείνος άνθρωπος είναι. Και εκείνος τυγχάνει να μην παίζει πάντα καλά ή να κάνει και λάθη.

Αυτά μερικές φορές στοιχίζουν. Ειδικά στη φετινή Μπαρτσελόνα λίγα πράγματα πάνε καλά. Ή έστω όπως τα υπολόγιζαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ο Τερ Στέγκεν πριν το δεύτερο ματς με τη Νάπολι πήρε θέση και απάντησε σε όλους εκείνους που του ασκούν σκληρή κριτική για τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

«Έχω κουραστεί να ακούω και διαβάζω πολλά και διάφορα για εμένα όταν δεν παίζω τόσο καλά ή όταν κάνω κάποιο λάθος. Ο κόσμος μιλάει και μιλάει πολύ. Αλλά το κακό με τον κόσμο είναι ότι δεν έχει ιδέα για όλα όσα λέει», οι πρώτες δηλώσεις του Τερ Στέγκεν στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς με τους «παρτενοπέι».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

O Τερ Στέγκεν είναι έτοιμος για όλα! Ακόμη και για τα πέναλτι!

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν φημίζεται για τα ρεφλέξ του. Τα αντανακλαστικά του Γερμανού κίπερ είναι κάτι παραπάνω από καλά. Μιας και χάρη σε αυτά πολλές φορές έχει κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.

Ο ίδιος δείχνει ότι είναι έτοιμος για όλα στο δεύτερο παιχνίδι με τη Νάπολι. Ακόμη και αν αυτό πάει στα πέναλτι.

«Είμαστε σίγουροι για τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό που κάνουμε. Είμαστε ψύχραιμοι και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στις κινήσεις μας με το παραπάνω. Όμως, το παιχνίδι με τη Νάπολι αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να τα δώσουμε όλα, ώστε να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση.

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να σταματήσω τις επιθέσεις τους και τις προσπάθειές τους, ώστε να μην φτάσουν στα δίχτυα μου. Σε τέτοια ματς πρέπει να είσαι προετοιμασμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζω να τελειώσει το ματς στα 90 λεπτά. Ωστόσο, αν πάμε στα πέναλτι, που είναι μία πιθανότητα, τότε θα είμαι έτοιμος».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version