Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Άδειασε» την Μπάγερν κι άναψε… φωτιές ο Λεβαντόφσκι!
Μπάγερν Μονάχου

«Άδειασε» την Μπάγερν κι άναψε… φωτιές ο Λεβαντόφσκι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διέψευσε τις δηλώσεις του Χασάν Σαλιχάμιντζιτς περί συζητήσεων ανανέωσης, αφήνοντας ανοικτό το μέλλον του στην Μπάγερν Μονάχου.

27.02.2022 | 13:24

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δύσκολα μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει το γεγονός πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο. Άλλωστε, ο Πολωνός φορ επιβεβαιώνει σταθερά το «στάτους» του, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Μόλις την περσινή σεζόν μέτρησε 48 γκολ σε 40 παιχνίδια, φτάνοντας τις έξι σερί σεζόν με 40+ γκολ. Μάλιστα τα 41 από αυτά (σε 29 ματς), επιτεύχθηκαν στην Bundesliga, σπάζοντας το ρεκόρ του θρυλικού Γκερντ Μίλερ. Γι’ αυτό και πολλοί θεώρησαν πως η Χρυσή Μπάλα έπρεπε να καταλήξει στα δικά του χέρια. Ωστόσο, αυτή δόθηκε στον Μέσι, με τον 33χρονο να μην κατακτά το βραβείο για δεύτερη σερί σεζόν, αφού το 2020 δεν δόθηκε σε κανέναν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παρόλα αυτά ο Λεβαντόφσκι δεν έδειξε να… πτοείται από αυτό, πετώντας «φωτιές» και φέτος. Δεν είναι τυχαίο πως ο Πολωνός φορ ήδη μετράει 39 γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της Μπάγερν. Την ίδια στιγμή αυτό που «καίει» τους Βαυαρούς είναι το μέλλον του έμπειρου φορ στην ομάδα. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι αποφασισμένη να «δέσει» τον 33χρονο άσο. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-1) «άδειασε» την ομάδα του Μονάχου, εκφράζοντας άγνοια για τις κουβέντες περί ανανέωσης.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η απάντηση του Λεβαντόφσκι σε ερώτηση περί ανανέωσης και τα σενάρια

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε για τα όσα είπε ο Σαλιχάμιντζιτς, ο Λεβαντόφσκι απάντησε πως «Πρώτη φορά το ακούω». Μια δήλωση που αν μη τι άλλο δεν πρέπει να ήχησε καλά στ’ αυτιά των οπαδών της Μπάγερν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το μέλλον του Πολωνού φορ είναι απολύτως «ανοικτό». Ο έμπειρος επιθετικός τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πλήρως αφοσιωμένος στο δεύτερο μισό της σεζόν με τους Βαυαρούς.

Ωστόσο, για να παραμείνει στην Μπάγερν είναι δεδομένο πως ο Λεβαντόφσκι θέλει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Άλλωστε, σύμφωνα με το γερμανικό «SkySports», o ίδιος φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας πως ή θα του γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο ή θα ζητήσει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πάντως, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Πολωνός φορ βρίσκεται στην… αναμονή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version