ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Χάαλαντ… έβαλε μουστάκι και απογείωσε τα social media (pic)
Γιουνάιτεντ: Στέλνει τρεις στη Σαουδική Αραβία και πλουτίζει
Χαοτική διαφορά στις τιμές των εισιτηρίων σε Αλιάνζ Αρένα και Σαντιάγκο Μπερναμπέου
O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του
Η ενδεκάδα του Αντσελότι για την απόδραση της Ρεάλ από το Μόναχο
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Δυσαρεστημένος στην Παρί ο Μέσι – Σκέφτεται να φύγει!»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι καθόλου χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα και υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι και αποχώρησης του το καλοκαίρι.

«Δυσαρεστημένος στην Παρί ο Μέσι – Σκέφτεται να φύγει!»

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Ένα μεγάλο τέλος εποχής εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του ποδοσφαιρικού πλανήτη, που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η δεινή οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα», όμως, δεν επέτρεψε να πέσουν οι υπογραφές. Έτσι, ο 34χρονος άσος οδηγήθηκε στην πόρτα της εξόδου, μετακομίζοντας τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εκεί όπου έγινε μέλος μιας πραγματικής… Dream Team με στόχο κάθε τίτλο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, τα πράγματα στην Γαλλία δεν έχουν εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για τον Μέσι. Κάθε άλλο, μάλιστα, αφού οι εμφανίσεις του Αργεντινού άσου είναι απογοητευτικές. Ο ίδιος μοιάζει «σκιά» του εαυτού του και η κριτική που του ασκείται είναι δριμεία. Ειδικά, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League τα πράγματα χειροτέρεψαν. Δεν είναι τυχαίο πως ο 34χρονος έγινε δέκτης αποδοκιμασιών στο «Παρκ Ντε Πρενς» στο ματς με την Μπορντό. Το γενικότερα κλίμα έχει επηρεάσει τον ίδιο, που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα, που μίλησε στην «Cadena SER» είναι δυσαρεστημένος στους Παριζιάνους και κάνει σκέψεις μέχρι και αποχώρησης το καλοκαίρι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Ο Μέσι το… σκέφτεται, αλλά στην Παρί θα υπάρξει μαζική έξοδος το καλοκαίρι

Όπως τονίζει ο Μολίνα το γενικότερο κλίμα στην Παρί είναι τραγικό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό έχει επηρεάσει πλήρως τον Μέσι που είχε συνηθίσει σε ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό και ο ίδιος δεν είναι χαρούμενος στους Παριζιάνους και κάνει σκέψεις αποχώρησης για το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Μολίνα αναφέρει πως ο Νεϊμάρ έχει μπει στο στόχαστρο της διοίκησης της ομάδας, που θέλει πάση θυσία να τον… ξεφορτωθεί στο τέλος της σεζόν. Κάτι που αν μη τι άλλο μπορεί να παίξει ρόλο για την απόφαση του Αργεντινού άσου, αφού οι δυο τους συνδέονται με μια πολύ στενή φιλία.

Παράλληλα, ο Μολίνα αναφέρει πως αναμένονται τεράστιες αλλαγές στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Πέραν των Μέσι και Νεϊμάρ, για τους οποίους τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο διάστημα, ο Κίλιαν Μπαπέ πλέον φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει. Την ίδια στιγμή ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο και ο προπονητής του, Μαουρίτσιο Ποκετίνο μοιάζουν να βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Τέλος, και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί βρίσκεται σε επισφαλή θέση, με την Παρί να πλησιάζει σ’ ένα καλοκαίρι που μπορεί να φέρει «κοσμοϊστορικές» αλλαγές στο εσωτερικό της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ