Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Είπε το «ναι» στην… κυρία ο Ρούντιγκερ!
Γιουβέντους

Είπε το «ναι» στην… κυρία ο Ρούντιγκερ!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ φέρεται να συμφώνησε με την Γιουβέντους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, λαμβάνοντας ένα αρκετά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

19.03.2022 | 12:58

Από τη στιγμή της έλευσης του Τόμας Τούχελ, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ πραγματικά… αναγεννήθηκε. Ο Γερμανός στόπερ υπό τον Φρανκ Λάμπαρντ δεν έβρισκε σταθερά χρόνο στην βασική ενδεκάδα. Ακόμα, όμως, κι όταν βρισκόταν σε αυτήν παρουσίαζε μια αστάθεια στο παιχνίδι του με αρκετά λάθη. Γι’ αυτό και είχε φτάσει σε σημείο να θεωρείται σχεδόν… ξένο σώμα πριν την πρόσληψη του συμπατριώτη του. Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα ο έμπειρος στόπερ πήρε τα πάνω του. Ο 28χρονος αμυντικός έγινε αναπόσπαστο μέλος της άμυνας των «μπλε» κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ρούντιγκερ ήταν μια από τις σταθερές της Τσέλσι και παραμένει και αυτή τη σεζόν. Ταυτόχρονα, βέβαια, έχει έρθει στο προσκήνιο και το μέλλον του στους «μπλε». Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022. Οπότε, ο Γερμανός στόπερ, εφόσον δεν ανανεώσει μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Η αγγλική ομάδα πριν από την είδηση της πώλησης της από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρισκόταν σε συζητήσεις με τον παίκτη, αλλά πλέον τα πράγματα «πάγωσαν». Αυτή που έσπευσε να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία ήταν η Γιουβέντους που, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» συμφώνησε με τον 28χρονο αμυντικό για τετραετές συμβόλαιο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Πέραν του Ρούντιγκερ θέλει να «κλέψει» και τον Ζορζίνιο η Γιουβέντους

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο Ρούντιγκερ είχε αρκετές προτάσεις τους τελευταίους μήνες από κορυφαίες ομάδες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τα ρεπορτάζ τον συνέδεαν με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, η «Γηραιά Κυρία» ήταν αυτή που κινήθηκε πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά, καταφέρνοντας τελικά να συμφωνήσει μαζί του. Φυσικά, αυτό θα γίνει με το αζημίωτο, αφού ο παίκτης θα λαμβάνει περί τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Πέραν της συμφωνίας με τον Ρούντιγκερ, η Γιουβέντους προσπαθεί να «κλέψει» ακόμη έναν παίκτη από την Τσέλσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζορζίνιο, το οποίου το μέλλον στην ομάδα είναι επίσης επισφαλές. Ωστόσο, η περίπτωση είναι αυτή είναι αρκετά διαφορετική, αφού ο Ιταλός χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023. Οπότε, θα πρέπει η ιταλική ομάδα να πληρώσει τους «μπλε» για την αγορά του. Πάντως, η «Γιούβε» φέρεται να έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη και να έχει συμφωνήσει και μαζί του για συμβόλαιο ίδιων απολαβών με του Ρούντιγκερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version