Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Φαν Ντάικ έδειξε και πάλι τη μεγάλη κλάση του! (vid)
Video Hμέρας

Ο Φαν Ντάικ έδειξε και πάλι τη μεγάλη κλάση του! (vid)

Με μία απλή κίνηση ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ έδειξε γι' ακόμη μία φορά πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι, πέρα από αμυντικός!

27.03.2022 | 11:30

Ο περσινός τραυματισμός του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ στο γόνατο δεν έκανε μόνο σε εκείνον κακό. Αλλά και στη Λίβερπουλ. Το ίδιο και στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Όση ποιότητα και αν διαθέτουν γενικότερα οι «οράνιε» ήταν αδύνατον μέχρι και για εκείνους να βρουν κάποιον αμυντικό που θα μπορούσε να καλύψει πλήρως το κενό του άσου της αγγλικής ομάδας.

Όμως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τα δύσκολα πέρασαν για τον σπουδαίο αμυντικό που δείχνει φέτος ότι έχει επιστρέψει εκεί, όπου είναι η θέση του. Στην ελίτ των καλύτερων στόπερ της Ευρώπης. Αυτό δεν έγινε φυσικά από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάστηκε να δουλέψει πολλές ώρες με τον εαυτό του για τον… εαυτό του.

Πλέον πατάει και πάλι γερά στα πόδια του. Πατάει και τρέμει η Γη. Οι επιθετικοί βρήκαν μπροστά τους εκείνον που τους κάνει τη ζωή δύσκολη και το έργο τους για να σημειώσουν κάποιο γκολ ακόμη δυσκολότερο. Αλλά πίσω από την εικόνα του δυνατού και σκληρού αμυντικού ο Φαν Ντάικ έχει την καρδιά ενός παιδιού.

Το έχει δείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Το έκανε ακόμη μία φορά στο εντός έδρας ματς της εθνικής Ολλανδίας κόντρα στη Δανία. Όταν με το σφύριγμα της λήξης φρόντισε να δώσει τη φανέλα του και να μοιράσει αυτόγραφα σε έναν μικρό θαυμαστή του που είχε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Μία κίνηση που αξίζει όσο τίποτα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;


 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version